Info Turism

Ai ramas fara bagaje in aeroport?

Publicat: 27 feb. 2012

Doua saptamani minunate de concediu, la care visai de foarte mult timp. Pentru ca nu te-ai mai rasfatat de ceva vreme, esti decisa ca acest concediu sa ti-l petreci intr-o locatoe extrem de exotica. Zis si facut!

Alegi tot ce poate fi mai frumos pe timp de vara: plaja, mare, soare, relaxare totala. Esti atenta sa nu iti lipseasca din bagaj produsele pentru ingrijirea tenului, sunt absolut necesare, avand in vedere ca acesta va fi expus la soare mult timp.

Drumul a fost minunat insa, dupa aterizare, bagajul tau nu mai apare. Astepti indelung insa niciunul din bagajele din coloana, nu este al tau.

Ce faci intr-o astfel de situatie ciudata? Esti intr-o tara straina, fara bagaje. Noroc ca poseta cu acetele si doscumentele importante este la tine.

Iata cum poti rezolva aceasta situatie in trei pasi simpli, asemenea regulii de trei simpla din matematica.

1. Nu te panica! Mai asteapta un pic, poate s-a prins undeva pe banda rulanta.

2. Daca nu apare, este cazul sa iei legatura cu responsabilii de la departamentul de bagaje. Ofera cat mai multe informatii legate de bagajul tau: culoare, dimensiuni, material, detalii specifice, etc.

3. Cu siguranta este ratacit pe undeva, si, datorita aspectului tau fizic placut si ingrijit, vei beneficia de tot ajutorul celor de la aeroport.loading...

Adauga un comentariu