Bizar

Ai visat serpi? Viata ta e pe cale sa se schimbe

Publicat: 13 sept. 2018
14

Serpii aparuti in vis au legatura cu provocarile si sentimentele pe care le ai de infruntat in viata zilnica. Pentru a descifra insa corect semnificatia sarpelui in vis e important si contextul in care apare, asa ca incercati sa va aduceti aminte cat mai multe detalii.

In general, sarpele din vis inseanma ca te confrunti cu situatii dificile sau emotii nerezolvate. Poate insemna si faptul ca viata ta e pe cale sa se schimbe.

Iata cele mai comune intelesuri asociate cu aparitia sarpelui in vis:

  • sarpele este simbolul subconstientului;
  • sarpele indica faptul ca te afli in plin proces de vindecare si rezolvare a unor probleme;
  • sarpele este simbolul unei parti salbatice a ta sau a unei resurse neexploatate;
  • sarpele poate reprezenta intuitia ta sau un aspect al spiritualitatii tale; instinctul tau, ceea ce te misca cu adevarat;
  • serpii apar in vise in timpuri de tranzitie sau de transformare;
  • din perspectiva freudiana, sarpele reprezinta un simbol falic.

Muscatura de sarpe semnifica temeri si ingrijorari ascunse care va ameninta. Visul ar putea veni si ca o avertizare asupra unui lucru din viata ta de care nu esti constient. Daca doar il vezi, fara sa te atace, asta inseamna ca vei ajunge intr-o situatie compromitatoare.  

Daca visezi mai multi serpi agresivi, e semn de neplaceri si indica faptul ca vei fi amagit.   A visa un sarpe cu clopotei reprezinta oameni sau situatti care va avertizeaza despre consecinte neplacute. Avertismente clare sau ostilitate deschisa. Sentimente despre potentialul unei probleme serioase in viata dumneavoastra.

Serpii in apa simbolizeaza temeri inconstiente sau un potential de vindecare emotionala. In acest caz, un astfel de vis ar putea indica curenti emotionali puternici care va pot influenta cursul vietii dumneavoastra.

Daca visati un sarpe mare inseamna ca trebuie sa aveti grija pentru ca veti fi inselat. Cand visezi un sarpe, ai putea folosi interpretarea pentru a incuraja schimbarile pozitive care au loc in viata ta. Un vis cu un sarpe ar putea fi asemenea unei monede cu doua fete: pentru fiecare frica, teama, ingrijorare, anxietate exista o oportunitate ca ceva pozitiv sa te ajute sa-ti schimbi in bine viata.
Adauga un comentariu