Local

AIESEC promoveaza sustenabilitatea ecologica, printr-un targ organizat la Iulius Mall

Publicat: 25 apr. 2013
1

@ Sambata, 27 aprilie, tinerii ieseni interesati de sustenabilitate, ecologie si dezvoltare durabila sunt asteptati la Iulius Mall Iasi, la „Sustainability Fair”

Initiativa se va desfasura sub forma unui târg de oferte, la care vor participa institutii si ONG-uri implicate activ în directia solutionarii provocarilor legate de sustenabilitate. Upside Down, Agentia pentru Protectia Mediului Iasi, Asociatia pentru Ecologie si Dezvoltare Durabila Iasi, Asociatia „Tinerii Ecologi Români” din Iasi, AIESEC Iasi si participantii proiectului „Sustanability Program” le vor prezenta celor prezenti programele derulate. Evenimentul este organizat de AIESEC Iasi si va avea loc la parterul mall-ului, între orele 10.00 – 15.00.
Participantii vor avea ocazia sa îsi dezvolte cunostintele în domeniul sustenabilitatii, ecologiei si dezvoltarii durabile si vor afla mai multe informatii despre solutii creative de reciclare, precum si despre oportunitati locale si globale de voluntariat în domeniu.
De curând, AIESEC a organizat pentru studentii ieseni proiectul „Sustainability Program”, în care tinerii au avut ocazia sa învete de la traineri internationali noutati în domeniul ecologiei si nu numai. O parte dintre proiectele realizate cu aceasta ocazie vor fi prezentate de studenti la evenimentul din Iulius Mall.

Despre AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international. Reuneste 86.000 de membri din 113 tari si este prezenta în aproximativ 2.100 de universitati. AIESEC ofera membrilor sai o experienta de dezvoltare integrata, compusa din oportunitati de leadership, stagii de practica internationale si participarea într-un mediu global de învatare. În Iasi, AIESEC are o experienta de 19 ani în proiecte dedicate tinerilor si activitati menite sa le stimuleze implicarea activa în comunitatea locala, dezvoltându-le în acelasi timp calitatile si abilitatile.
Adauga un comentariu