Economic Local

AJOFM Iasi organizeaza selectia pentru studenti! Zeci de locuri de munca in domeniul hotelier asteapta sa fie ocupate de catre ieseni!

Publicat: 03 mart. 2019
1

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi anunta organizarea selectiei pentru studentii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni). Se mentioneaza ca pot participa studentii cu vârsta cuprinsa între 18 – 35 de ani, care urmeaza cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii si care au cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Citeste si: A crescut numarul locurilor de munca disponibile prin programul Eures

Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier gastronomic, in gastronomia de sistem (fast-food), in productia industriala si in domeniul serviciilor. Studentii care au domiciliul în judetul Iasi sau sunt înregistrati la o institutie de invatamânt superior din acest judet se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi, în vederea înregistrarii dosarelor.

Citeste si: Iesenii au la dispozitie sute de locuri de munca vacante

Informatii suplimentare cu privire la conditiile de mediere, documentele necesare inregistrarii dosarelor, precum si instructiunile de completare a acestora pot fi solicitate la numarul de telefon al Agentiei sau se gasesc pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.
 

Adauga un comentariu