Eveniment-Social

Ajutoarele UE, carate cu taxi-ul – FOTO

Publicat: 05 sept. 2011
Autoritatile iesene au demarat in urma cu cateva zile o noua faza a Planului anual European de Ajutoare alimentare in beneficiul persoanelor celor mai Defavorizate (PEAD 2010).
Oamenii de la coada formata la centrul de pe Soseaua Nationala au ramas uimiti cand au vazut ca alimentele sunt incarcate in masinile personale sau in taxi-uri.
Persoanele care indeplinesc conditiile prevazute de lege primesc acum 13 kg faina alba de grau, 9 kg de malai, 1,6 kg paste fainoase, 1 kg de biscuiti, 8 kg de orez si 1,5 kg de lapte praf.
Comentarii
  • ce inapti sunteti. si daca sunt carate cu taxiul care e problema? v`ati gandit vreo data ca pt unele persoane se duc si ridica alimentele altii?(familie, prieteni, vecini etc) pai cum vreti sa care saracii oameni atatea kg avand in vedere ca sunt in majoritate batrani si bolnavi?

  • Sunteti foarte tari!Pai sunt cam 3* de kg,cum vreti sa care atatea kg un om batran,bolnav sau chiar sanatos?Normal ca sunt ajutati de catre cineva sau chiar latesc un taxi!Si eu anul trecut am chemat un taxi,am luat alimentele mele si ale sorei mele,aveam 6* de kg!Am dat 5 lei pe taxi pana la sora mea!Sunteti exagerati!!!!!!!!!!!!!!Carati voi atatea hg ,sa va vad!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu