Din lumea filmului

Al Pacino in noua pelicula a lui Quentin Tarantino

Publicat: 10 iun. 2018
3

Unul dintre proiectele de la Hollywood cu cele mai multe staruri in distributie, semnat de Quentin Tarantino, si-a mai adaugat in nume celebru pe lista. Potrivit Deadline.com, alaturi de Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Margot Robbie, Dakota Fanning, il vom vedea in Once Upon a Time in Hollywood si pe Al Pacino.

Actiunea filmului se va desfasura in 1969 si va avea in centru personajul lui DiCaprio, actorul Rick Dalton, dar si pe dublura acestuia, Cliff Booth (Pitt). Pe masura ce acestia se straduiesc sa isi faca un nume la Hollywood, povestea se muta in celebra casa Tate-LaBianca (de care se leaga crimele clanului Mason), caci Sharon Tate (Margot Robbie) este vecina lui Dalton.

Al Pacino il va interpreta pe Marvin Shwarz, agentul lui Rick Dalton. Va fi prima colaborare dintre starul lui The Godfather si Tarantino.

In distributie mai apar si alte nume celebre; actorii Damian Lewis, Kurt Russell, Luke Perry, Timothy Olyphant, Michael Madsen si Emile Hirsch. Lansarea este programata pentru 15 august 2019.

Adauga un comentariu