Sport

Al treilea bogat al lumii vrea un club de tradiție, unde să-i aducă pe Leo Messi și Pep Guardiola! Este gata să plătească oricât

Publicat: 06 dec. 2019

Un scenariu incredibil a apărut în presa din Spania! Leo Messi și Pep Guardiola ar putea lucra din nou împreună, dar în Serie A! Se pare că al treilea cel mai bogat om din lume, Bernard Arnault, ar dori să cumpere AC Milan și să îi aducă atât pe Messi, cât și pe Guardiola, la echipă. Francezul are o avere de 103 miliarde de dolari și și-ar dori să relanseze potențialul echipei din Italia.
Mai mult, acesta ar fi dispus să cheltuiască oricât ca scenariul să devină realitate, însă lucrurile sunt destul de complicate. Barcelona este foarte sigură că Leo Messi va alege să își încheie cariera pe Camp Nou, iar Pep Guardiola și-a exprimat dorința de a conitnua pe banca celor de la Manchester City.

Bernard Arnault, al treilea bogat al lumii

Bernard Arnault deține a treia cea mai mare avere din lume, după Jeff Bezos (110 miliarde de dolari) și Bill Gates (106 miliarde de dolari). Francezul în vârstă de 70 de ani este om de afaceri și un mare colecționar de artă.
Arnault deține un grup de brand-uri de lux, din care fac parte Louis Vuitton și Sephora.
AC Milan este unul dintre cluburile cele mai importante din Italia, fondat în urmă cu 120 de ani, în 1899. „Rossonerii” nu trec prin cea mai bună perioadă, iar în acest sezon se află doar pe locul 11, cu doar 17 puncte.

AC Milan a reușit doar cinci victorii din 14 meciuri în acest sezon.

În ceea ce privește palmaresul, AC Milan deține o vitrină impresionantă:
7 x Champions League
18 x Campionatul Italiei
5 x Cupa Italiei
7 x Supercupa Italiei
1 x Campionatul Mondial al Cluburilor
3 x Cupa Intercontinentală
5 x Supercupa Europeiloading...

Adauga un comentariu