Din lumea filmului

Alain Delon, prea bolnav sa mai fie operat

Publicat: 25 iul. 2018
3

Starea de sanatate a lui Alain Delon e ingrijoratoare! „Se pregateste sa moara”, scrie revista „Lu!” Are probleme grave la sold, dar starea in care e nu permite sa fie operat. Durerile lui sunt insuportabile.

Legendarul actor francez Alain Delon (82 de ani) este foarte bolnav. Are dureri ingrozitoare de sold si numai o interventie chirurgicala ar putea sa-l salveze. Insa medicul nu poate sa-l opereze. I-a facut investigatii si a descoperit o infectie din cauza careia nu poate sa fie supus interventiei chirurgicale. Infectia provine de la implanturile dentare pe care si le-a facut in noiembrie, anul trecut. A descoperit-o insa abia in primavara, cand s-a dus sa ceara ajutorul la medic, fiindca nu mai suporta durerile de sold. De atunci se lupta in zadar sa invinga infectia care i-a facut ravagii in organism. Alain Delon a marturisit nu demult intr-un interviu ca presimte ca viata lui se apropie de sfarsit.

“Voi parasi aceasta lume fara regrete. Viata nu imi mai ofera mare lucru. Am cunoscut tot, am vazut tot. Dar, mai ales, urasc aceasta epoca, ma face sa vomit”, a spus marele actor. De sase ani starul se lupta cu mari probleme de sanatate. In 2012, a fost operat din cauza unei aritmii cardiace. Doi ani mai tarziu, in 2014, abia a reusit sa sune la Urgenta, cu ultimele puteri, fiindca era singur acasa. A fost internat in spital si operat. Insa presa nu a aflat decat ca a avut dureri de moarte la spate. Apoi a fost operat din cauza unor probleme la nervii faciali. Fiul lui, Anthony Delon (53 de ani), a spus ca celebrul sau tata e singur si nefericit. “Cred ca viata i-a luat inapoi tot ce i-a dat. Viata i-a dat totul, frumusete, succes. Dar cand viata iti da totul trebuie sa si daruiesti. Este singur si nefericit. S-a retras pe domeniul sau de la Douchy. Si-a pastrat langa el numai cainii”.

Alain Delon a jucat in filme celebre, cum ar fi: “Rocco si fratii sai” (1960), “In plin soare” (1960), “Eclipsa” (1962), “Ghepardul” (1963), “Laleaua neagra” (1964), “Samuraiul” (1967), “Pe cuvant de politist” (1985). A fost  casatorit cu Nathalie Delon, intre 1964-1969, casnicie din care a rezultat Anthony. A mai avut relatii cu olandeza Rosalie Van Breeman, care i-a nascut doi copii, Anouschka (27 de ani) si Alain-Fabien (23 de ani), cu fotomodelul Nico, mama fiului sau, Christian Aaron (55 de ani), cu Mireille Darc si Romy Schneider. Are o avere de 245 de milioane de dolari.

Adauga un comentariu