Magazin

Alan Rickman, scrisoare de adio pentru Harry Potter – FOTO

Publicat: 15 ian. 2016
La data de 26 aprilie 2011, actorul Alan Rickman a trimis o scrisoare publicatiei Empire Magazine, in care a dezvaluit detalii despre ultimele momente pe care le-a petrecut interpretand rolul profesorului Severus Snape, din franciza Harry Potter. Iata, mai jos, scrisoarea care a emotionat pana la lacrimi milioane de fani din intreaga lume.
„Abia m-am intors de la studio, unde, pentru ultima oara, am fost pentru ultima oara Severus Snape. Pe un ecran apareau cateva imagini cu Daniel (Harry), Emma (Hermione) si Rupert (Ron), realizate in urma cu zece ani. La acea vreme aveau 12 ani. Recent m-am intors din New York, iar cat timp am fost acolo l-am vazut pe Daniel dansand si cantand minunat pe Brodway. O viata de om a trecut prin fata ochilor mei, in cateva minute.
Trei copii au devenit adulti de la telefonul primit din partea scriitoarei Jo Rowling, in care mi-a dat un mic indiciu care m-a convins ca personalitatea lui Snape este mai complexa decat pare la prima vedere, ca este mai mult decat un costum. Este o nevoie antica de a spune povesti, insa o poveste are nevoie de un povestitor extraordinar. Iti multumesc pentru tot, Jo” – Alan Rickman.

Vezi si Doliu pentru fanii Harry Potter. Alan Rickman a murit la 69 de ani – FOTO, VIDEO 


loading...

Adauga un comentariu