Sport

Alarma in Ghencea! Steaua se dezintegreaza in vara

Publicat: 13 ian. 2014
1

Steaua a încheiat campania de achizitii din aceasta perioada de mercato si a deplasat în Spania, în primul cantonament al iernii, toate cele trei achizitii: Martin Bogatinov, Claudiu Keseru si Alexandru Tarnovan. Desi pe lista s-au aflat mai multi fotbalisti, oficialii gruparii din Ghencea au afirmat ca acestea sunt singurele trei transferuri pe care echipa le face în pauza competitionala.

Citeste si: Steaua a transferat un portar macedonean

Sefii campioanei pregatesc deja terenul pentru la vara si au întocmit o lista cu prioritati, pe care se afla nu mai putin de 7 nume. Si asta pentru ca la finalul acestui sezon, Steaua va ramâne fara jumatate dintre titulari. Ultimul fotbalist care a intrat pe lista celor care vor pleca este Cristi Tanase. Decarul ros-albastrilor a semnat un nou contract cu formatia din Ghencea, care va intra în vigoare la 1 iulie 2014. Lui „Dodel” îi expira întelegerea initiala la finalul lui iunie, iar în cazul unui transfer, Steaua ar fi trebuit sa plateasca jumatate din suma lui FC Arges. Campioana a asteptat ca mijlocasul sa-si duca primul contract la bun sfârsit, tocmai pentru a evita sa le mai da vreun ban argesenilor.

Tanase va avea astfel, un nou angajament cu Steaua, începând din vara, însa sunt sanse mari ca el sa paraseasca trupa antrenata de Reghecampf. Si asta pentru ca agentii sai, verii Becali, i-ar fi gasit deja acestuia echipa în Serie A, scrie gsp.ro. Suma de transfer se va ridica la aproximativ 4 milioane de euro, bani care vor intra exclusiv în contul Stelei.

Citeste si: Gala AFAN: Alexandru Bourceanu, desemnat jucatorul anului

Alaturi de „Dodel”, în vara vor mai pleca nu mai putin de patru fotbalisti. Tatarusanu, Georgievski si Bourceanu sunt în ultimele 6 luni de contract, în timp ce lui Piovaccari îi va expira împrumutul si va reveni la Sampdoria. Astfel, Laurentiu Reghecampf va ramâne fara jumatate dintre titularii pe care Steaua s-a bazat în prima parte a sezonului.
Adauga un comentariu