News Flash:

Alarma pentru toti politistii din tara

27 Octombrie 2010
1347 Vizualizari | 1 Comentarii
Alarma pentru toti politistii din tara, înaintea mitingurilor de astazi. În Bucuresti si în Ilfov este alarma de gradul zero, iar în restul tarii de gradul 1. Liderii Sindicatului Politistilor au anuntat ca ordinul a fost semnat chiar de Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas. Anuntul a fost facut de vicepresedintele Cartel Alfa, Toader Paraschiv.

"Am fost informati de catre colegii din tara, si aceasta stire este confirmata si de catre chestorul Cabulea, despre faptul ca s-a dat alarma de gradul zero pentru Bucuresti si Ilfov si de asemenea de gradul 1 pentru întreaga tara. (...) În tara politistii nu mai pot pleca de la domiciliu, exact ca în perioada revolutiei. Ordin a fost semnat de domnul Traian Igas, ministrul de Interne", a declarat Toader Paraschiv pentru Realitatea TV.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Nicholas  | #128688
Precizare alarmă de gradul I
Conform prevederilor legale privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor şi în aplicarea prevederilor Planului general de măsuri pentru prezervarea ordinii publice‚ în situaţia desfăşurării unor manifestaţii de protest, de amploare sau cu risc public, generate de nemulţumiri de ordin economico-social ale diferitelor categorii de populaţie, ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin - Traian IGAŞ, a ordonat, începând cu data de 26 octombrie a.c., instituirea măsurilor stabilite pentru gradul I în unităţile implicate în aplicarea măsurilor şi executarea misiunilor destinate menţinerii şi asigurării ordinii şi siguranţei publice.

Măsurile stabilite pentru gradul I prevăd asigurarea condiţiilor strict necesare pentru sporirea vigilenţei şi eficienţei în executarea misiunilor permanente si pentru trecerea, în timp scurt, la îndeplinirea unor misiuni specifice, temporare, determinate de evoluţia situaţiei operative. De asemenea, prevăd asigurarea continuităţii conducerii unităţilor implicate în afara orelor de program în unitate, întărirea serviciului de zi, precum şi asigurarea permanenţei la domiciliu a cel puţin o treime din efectivul fiecărei unităţi.

Ordinul a fost emis pentru asigurarea bunei desfăşurări a manifestaţiilor de protest din 27 octombrie a.c., în scopul creşterii capacităţii operative, de intervenţie şi al asigurării continuităţii în unităţile implicate în misiunile destinate menţinerii şi asigurării ordinii şi siguranţei publice.

Precizăm faptul că afirmaţiile referitoare la o „alarmă de grad zero” vehiculate în mass-media sunt eronate, întrucât un astfel de grad de alarmare nu este prevăzut pentru personalul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013164 (s)