Frumusete

Albirea dintilor, avantaje si dezavantaje

Publicat: 10 dec. 2010
7

Primul si cel mai important beneficiu  privind albire dintilor este ca aspectul se va imbunatati. Principalele beneficii fiind direct legate de aspectul si zambetul tau.

Albirea dintilor este modul perfect de a-ti imbunatati imaginea.
Strans legat de acest prim beneficiu este si un al doilea, si anume ca vei recastiga increderea in tine insati. Te vei simti mai confortabil atunci cand razi, pentru ca nu vor mai exista pete urate pe care trebuie sa le ascunzi.

Daca alegi sa-ti albesti dintii, exista multe beneficii asociate cu utilizarea un kit de albire la domiciliu. Aceste kituri sunt usor de utilizat si iti permit sa-ti albesti dintii oricand doresti. Cu toate metodele disponibile in prezent, este important sa alegi o metoda de albire a dintilor care functioneaza cel mai bine pentru tine si stilul tau de viata. Nu exista nici un beneficiu sanatos major pentru albirea dintilor, cele mai mari avantaje sunt aduse aspectului tau si increderii in tine. Procesul de albire nu afecteaza starea de sanatate a dintilor.

Albirea pur si simplu indeparteaza petele si curata dintii pentru a-i face sa arate mai bine. Industria de albire a dintilor a cunoscut o crestere brusca in popularitate si oferte in ultimii ani, aducand ceea ce a fost odata o ramura destul de mica in piata de accesorii cosmetice in lumina reflectoarelor. Desi tehnologiile de albire a dintiilor au cunoscut o crestere si o dezvoltare brusca in ultimii ani, nu toate efectele secundare ale acestui proces au fost complet benefice. Pe departe cele mai importante dezavantaje ale albirii dintilor sunt efectele adverse care pot aparea ca urmare a procesul de albire in sine. Cea mai frecventa dintre aceste reactii adverse este o sensibilitate temporara inconfortabila la dinti.

Acest lucru nu se intampla in toate cazurile, desigur, si nici cu toate metodele de albire a dintilor. Cu toate acestea, este ceva de care ar trebui, cu siguranta, sa fii constient. Pentru a rezolva aceasta problema ai cateva optiuni. Prima ar fi sa astepti pur si simplu sa treaca de la sine. Acest lucru poate dura ceva timp si poti prelungi disconfortul, dar poti fi sigur ca aceste simptome sunt doar temporare. O alta metoda ar fi utilizarea unei paste de dinti cu o formula speciala, care sa ajute dintii sa-si revina mai repede. In cazul in care durerea persista apeleaza la un dentist.

O alta problema este dezvoltarea ocazional a petelor decolorate pe dinti. Aceste pete pot aparea din diferite cauze, dar per total arata ca si cum unele parti ale dintilor ar fi fost albite in timp ce alte parti nu. Unele parti pot raspunde diferit la procedura de albire sau la un produs decat altele. Acest lucru poate fi rezolvat cu tratamente ulterioare, iar dintii ar trebui sa ajunga la o culoare uniforma in momentul in care tratamentele au fost facute complet. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a fi sigur ca ai inteles aceste dezavantaje de albire a dintilor este sa-ti intrebi dentistul.

Adauga un comentariu