Diverse

Alcoolica si obeza: cum arata eroinele de basm, in viata de zi cu zi – FOTO

Publicat: 08 mart. 2017
4

Inca de mici, copiii sunt fascinati de povesti cu printi si printese, toate cu un final fericit. O artista din Canada, insa, a vrut sa arate si cealalta fata posibila a basmelor, si anume printesele puse fata-n fata cu realitatea, relateaza Daily Mail.

Cum ar fi daca printesele ar avea probleme reale, financiare sau de sanatate?, s-a intrebat Dina Goldstein, intr-un momentul dificil din viata ei. Ideea i-a venit atunci cand fiica sa a inceput sa prezinte un mare interes pentru povestile cu printese, iar mama sa a fost diagnosticata cu cancer. „Am inceput sa-mi imaginez ce s-ar intampla cu printesele dupa acel final fericit. In mod normal, ele s-ar confrunta cu problemele reale ale unei femei moderne”, explica ea.

 

Astfel, colectia de imagini incepe cu o fotografie cu celebra Rapunzel, care si-a pierdut parul in urma sedintelor de chimioterapie.

 

Apoi, Alba ca Zapada este personajul principal nu intr-un basm, ci intr-o casnicie in care se straduieste sa-si creasca cei patru copii, in timp ce Fat-Frumos sta pe fotoliu, uitandu-se la televizor si band bere.

 

O alta fotografie care ar putea deranja iubitorii de basme este si cea care o ilustreaza pe Cenusareasa, ajunsa dependenta de alcool, stand singura intr-un bar cu un pahar in mana.

 

Scufita Rosie, pe de alta parte, se lupta cu numeroasele kilograme in plus.

 

Nici chinurile la care se expun unele femei cand vine vorba despre operatiile estetice nu au fost uitate, asa ca Belle (din Frumoasa si Bestia) a fost ilustrata chiar cand se afla pe mana chirurgilor esteticieni.

„Aceste fotografii forteaza oamenii sa vada viata reala. Vise neimplinite, poluare, razboi, obezitate, cancer si imbatranire”, a completat Dina Goldstein.

Adauga un comentariu