Eveniment-Social

Alcoolul poate provoca adevarate tragedii! Au baut impreuna, iar apoi s-au luat la bataie

Publicat: 17 mai 2019
1

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent, in urma caruia s-a ales cu mai multe contuzii si traumatisme. Din informatiile care au aparut, se pare ca intreg incidentul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.      

Vezi si: Aceasta frumoasa studenta din Iasi ascunde o poveste emotionanta! La doar 5 ani a aflat ca inima ei nu era ca a altor copii! Ce a urmat este incredibil

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un pacient din judetul Iasi, care era policontuzionat, prin agresiune fizica. Acesta s-a ales cu mai multe contuzii si traumatisme dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal si contuzie la nivelul coloanei cervicale. Tanarul a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu