Actualitate

ALDE Iasi si-a depus lista de candidati la Biroul Electoral Judetean

Publicat: 26 oct. 2016
Membrii partidului Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) Iasi si-au depus astazi la Biroul Electoral Judetean, lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Conducerea ALDE a decis ca persoanele care vor candida din partea filialei judetene de la Iasi vor fi, la Camera Deputatilor – Varujan Vosganian, Ciprian Rosca, Romeo Ciobanu, Elena Zaharia, Dragos Nicolae, Elena Bunduc, Dumitru Spulber, Corneliu Melinte, Eduard Elefteriu, Delia Muntean, Victor Todirascu, Gheorghe Cojocaru, George Calance, Elena Rotaru si Constantin Leu. 

Citeste si: Nume grele pe lista penalilor din ALDE! Presedintele de la filiala Iasi a partidului e cap de lista

Pentru Senatul Romaniei vor candida Vasile Salaru, Mihai Amarandei, Aurelia Olaeru, Laurentiu Costan, Eugen Nedelcu, Ioan Stoian si Elena Butiuc.
Comentarii
  • Salaru ar trbui sa isi vada de scoala lui, sa mai lase locul si la alt cineva, a fost Secretar de statat si nici nu stia sa vorbeasca, se uita dupa fete si le invata cum sa mearga acuma si tras una blonda care ridica fusta si ride cu gura pana la urche, ce poti sa fii decat un ***** de cartier care umbla dupa os, mai lasa si pe alti !!!!!

  • nu se va schimba nimic in Romania, cat timp tin functiile tot cei care au mai fost in functii de stat tin sa intre tot ei, ni sa scarbit de atata ********

  • Pe 11 decembrie romanii vor alege….fiecare are dreptul la o opinie si la un vot. Alde Iasi incearca sa propuna o alta abordare prin candidatii propusi.

  • Primii de pe liste (Varujan si Selaru) nu trebuia sa apara .Ceilalti sunt ma putin cunascuti si li s-ar putea acorda incredere.Pana s-ar deda si ei la furturi ar mai trece putin.Dar sa nu faci nimic pt.Iasi(Varujan) si sa tot candidezi e un mare tupeu.Sunt derutat in privinta votului datorita candidatilor cu probleme(corupti sau ineficienti).

Adauga un comentariu