Stiri

Ale cui sunt ramasitele gasite de autoritati in padure. Ce zice Alexandru Cumpanasu

Publicat: 09 aug. 2019

Gheorghe Dinca i-a mintit din nou pe anchetatori. Oasele si cenusa gasite in sacii din padurea din Caracal sunt ale unei fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani. Este posibil ca ramasitele umane sa fie tot ale Alexandrei Macesanu.

Ale cui sunt ramasitele umane gasite in padurea din Caracal?
Criminalul din Caracal se pare ca i-a indus din nou in eroare pe anchetatori. Gheorghe Dinca minte in continuare si ascunde foarte multe informatii. Raportul preliminar antropologic arata ca oasele si dintii gasiti in padurea aflata in apropierea casei lui Dinca apartin unei fete cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani. Este posibil ca respectivele ramasite umane sa fie tot ale Alexandrei Macesanu, adolescenta care a reusit sa sune la serviciul de urgenta 112.

„Stati putin ca nu stiu despre ce vorbiti. Nu mai alaturati numele Alexandrei in povestea asta cu Dinca. Nimic din ce spune el nu mai iau de bun. Nu este nicio dovada ca acele ramasite apartin Alexandrei. Cum este posibil sa fie asa ceva? Acum descoperim ca avea timp sa se duca si-n padure”, a spus unchiul fetei.

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei a aflat de la presa ca oasele s-ar putea sa fie ale Alexandrei. Nu i-a venit sa creada ce aude si a declarat ca autoritatile incearca sa ascunsa ceva. „Din prima zi de ancheta si pana azi am avut un milion de dubii juridice si obiective. Nu am cum sa am incredere in autoritati. Cum naiba a facut Dinca sa duca oasele Alexandrei in padure? Ceva nu se leaga. Foarte multe lucruri nu se leaga. Acum a dus-o si-n padure. Cum, in zece ore?”, a declarat Cumpanasu la Romania TV.

Alexandru Cumpanasu nu are incredere in autoritati
„Am gasit indicii pe care le-am dat la parchet, dar acesti oameni nu le-au verificat asa cum trebuia. Nici macar nu s-au dus pana acolo sa verifice, nici la Arad. Nu are cum sa fie un individ care a actionat solitar, clar face parte dintr-o retea.”, a spus Cumpanasu despre criminalul din Caracal.

„De 12 -14 zile acesti nemernici acopera toate urmele. Dar au inceput sa mai vada legaturile din Italia. In sfarsit s-au trezit la realitate, merg pe aceasta pista. Daca nu erau presa si televiziunea acesti nemernici acopereau sute de cazuri.”, a adaugat unchiul Alexandrei Macesanu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit