Magazin

Alege cele mai bune pachete de vacanţă pentru Bulgaria şi Turcia de la Roju

Publicat: 16 nov. 2021

Bulgaria şi Turcia – în topul preferinţelor turiştilor

Atunci când planificăm o vacanţă, de mare interes este destinaţia ideală care să ne ofere nişte amintiri de vacanţă memorabile şi care să ne pună la dispoziţie numeroase atracţii turistice inedite şi activităţi de divertisment care să ne facă să nu ne mai dorim să ne întoarcem acasă. În acest sens, de-a lungul timpului, destinaţii internaţionale precum Bulgaria şi Turcia s-au dovedit a fi ţări aflate în topul preferinţelor unui număr mare de pasionaţi de călătorii. Şi asta nu trebuie să ne ia deloc prin surprindere, dacă ne gândim la fascinantul litoral bulgăresc cu staţiunile sale care mai de care mai ofertante sau la ţara baloanelor cu aer cald, aşa cum este Turcia.

Bucură-te de cele mai bune oferte pentru vacanţe

Bulgaria şi Turcia au fost dintotdeauna două destinaţii turistice foarte căutate de către majoritatea turiştilor români, însă odată cu apropierea sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, acestea sunt cu atât mai mult în topul preferinţelor celor care îşi doresc să petreacă câteva zile de vis pe tărâmuri internaţionale. În acest sens, agenţia de turism online Roju pune la dispoziţia celor interesaţi numeroase pachete de servicii turistice disponibile pentru perioada sărbătorilor şi numeroase discount-uri, astfel încât oricine să găsească vacanţe disponibile pentru fiecare buget.

În cazul în care vrei să vizitezi Turcia, agenţia de turism online Roju îţi pune la dispoziţie numeroase oferte de vacanţă charter sau circuite în destinaţii renumite precum Cappadocia, Antalya sau Bodrum, cu plecare din diferite oraşe din România, precum Bucureşti, Arad, Cluj, Iaşi sau Timişoara. De asemenea, dacă îţi doreşti un sejur în staţiuni pe pământ bulgăresc, precum Albena sau Nisipurile de Aur, alături de Roju poţi profita de numeroase oferte de vacanţă pentru litoral Bulgaria, cu 37% reducere, cazare all inclusive la hoteluri de 5 stele, cu toate facilităţile incluse în pachet.

Dacă îţi doreşti să îţi petreci Revelionul 2022 în una din aceste două locaţii menţionate şi nu ești convins dacă merită să rezervi sau nu, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla cu avansul achitat odată cu situaţia pandemică actuală, află că alături de roju.ro poţi solicita o asigurare de călătorie denumită TRAVEL în valoare de 99 lei/persoană, care acoperă riscurile ce ţin de situaţiile neprevăzute care pot apărea (despăgubiri în cazul în care una dintre persoane se îmbolnăveşte şi nu mai poate călători, acoperirea riscului medical la destinaţie, inclusive Covid-19, despăgubiri în cazul în care testul PCR solicitat la intrarea în destinaţie este pozitiv). Mai mult, achiţi un avans de maxim 20% pentru o vacanţă 2022 şi primeşti banii înapoi în cazul în care se vor închide graniţele din cauza pandemiei, având şi condiţii flexibile de plată, cu posibilitatea de a achita în tranşe cu până la 31 de zile înainte de plecare.

Călătoreşte cu Roju

Dacă să alegi destinaţia de vacanţă poate fi o sarcină destul de complicată, să găseşti o agenţie de turism potrivită, care să te ajute să pui la cale o vacanţă ca la carte, nu este la fel de greu, mai ales atunci când ştii de existenţa agenţiei de turism online Roju. Aceasta este dedicată întru-totul clienţilor săi, oferindu-le acestora profesionalism, seriozitate, transparenţă şi calitate superioară a pachetelor de vacanţă pe care le deţine, fiind un brand de încredere, nr.1 ca promptitudine în turism. Alege cele mai bune oferte de vacanţă în Turcia și Bulgaria pentru cele mai surprinzătoare destinaţii de vacanţă din lume alături de agenţia de turism Roju, cu şi despre turiştii pasionaţi de călătorii!





Adauga un comentariu