Alege culoarea potrivita a lacului de unghii

Publicat: 17 mai 2010

Alegerea culorii pentru degetele de la maini sau de la picioare este un pic coplesitoare, deoarece pe piata sunt sute de culori pe care le poti purta pe unghiile tale. Lipirea catorva linii simple pe unghiile tale va face decizia mult mai usoara si la indemana ta si va face ca unghiile tale sa atare fabulos.

1. Hotaraste-te daca vrei sa iti cumperi un nou lac de unghii pentru o ocazie speciala, pentru servici sau pentru rutina de zi cu zi.

2. Alege o culoare rosie sau dramatica pentru ocaziile speciale. Alege o culoare de distractie pe care in mod normal nu ai purta-o in fiacre zi.

3. Uita de asortatul culorilor de pe unghii cu tinuta ta, ar trebui sa iti schimbi lacul zilnic. In schimb, opteaza pentru tonuri nud sau alte culori neutre pentru servici sau pentru uzura de zi cu zi.

4. Alege culoarea lacului de unghii in functie de starea de spirit in care te afli in acel moment. Orice femeie poate purta orice fel de culoare. Culoarea pielii nu are nimic de a face cu asta. Distreaza-te si experimenteaza cu alegerile tale de culoare.

5. Alege culoarea alb, roz pal sau lac incolor pentru a finaliza o manichiura traditionala franceza. Pentru un nou model de manichiura franceza, incearca caise sau piersici in loc de roz.loading...

Adauga un comentariu