Fashion

Alege-ti blugii in functie de forma posteriorului

Publicat: 21 feb. 2011

Blugii reprezinta un obiect vestimentar extrem de popular, pe care multe femei se bazeaza in situatii extrem de diferite. Din pacate, nu sunt deloc simplu de ales si nu de putine ori femeile se intorc acasa cu mana goala, dezamagite de faptul ca majoritatea modelelor nu le avantajeaza.

Shopping.yahoo.com a testat sute de perechi pentru a descoperi care sunt modelele care avantajeaza cel mai mult o femeie, raportat la forma feselor.

1. Pentru un posterior plat

In cazul in care ai un astfel de sezut este indicat sa gasesti o pereche de blugi care sa contina si ceva lycra sau spandex, care sa aiba un efect de push-up, buzunare mari la spate si cusaturi in relief pentru a defini rotunjimea.

Este foarte important sa eviti blugii facuti dintr-un denim rigid, care nu au deloc elasticitate.

2. Pentru un posterior bombat

Femeile care au un astfel de posterior, atat de ravnit de barbati, au de infruntat o provocare – sa gaseasca blugi potriviti pentru formele lor, dar care sa nu fie largi in talie. Cele mai indicate optiuni ar fi blugii cu talie inalta sau doua pense facute la cei cu talie joasa.

3. Pentru un posterior aproape inexistent

Trucul esential pentru acest caz consta in alegerea unui model care sa aiba la spate detalii care incarca, oferind iluzia de „mai mare” – mici pliuri, nasturi, portiuni colorate.

4. Pentru un posterior in forma de triunghi

Este vorba de acel sezut care este destul de lat in zona in care soldurile se intalnesc cu coapsele. Pentru acesta, indicat este un model realizat din denim gros si greu, care sa aiba putina elasticitate.

De asemenea, niste buzunare plasate strategic – pe diagonala sau mult spre talie – mentin privirile spre centrul sezutului si nu pe laterale, estompand astfel acea latime mare.

5. Pentru un posterior lat

Cea mai importanta regula in acest caz este de a evita blugii care sunt largi la nivelul picioarelor. In schimb, cei care sunt drepti sau care au buzunare plasate foarte aproape unul de celalalt, atragand atentia asupra centrului, sunt mai indicati.

6. Pentru un posterior lasat

Cauta un model mai strans pe picioare, care face ca acestea sa para mai lungi, ceea ce ofera si iluzia unui sezut mai ridicat. In plus, evita blugii care nu au buzunare sau detalii aplicate in zona posteriorului – vor face ca sezutul sa para si mai lasat si mai mare decat este.loading...

Adauga un comentariu