Actualitate

Alegeri cu final asteptat la Baroul Iasi! Tudor Duca a castigat detasat! Invinsul: „Toti mi-au transmis felicitari

Publicat: 16 mai 2019
1

@ Aseara s-a decis cine va conduce Baroul Iasi in urmatorii patru ani @BUNA ZIUA IASI a previzualitat un asemenea rezultat inca de la primul tur de scrutini, in favoarea lui Tudor Duca. In urma cu mai bine de o saptamana, reporterii BZI au anuntat deja ca marele favorit a competitiei este Tudor Duca @ Declaratiile competitorilor, dar si ale fostului decan @ Fostul decan vrea sa ajunga in conducerea UNBR

Aseara s-a decis cine va conduce in urmatorii patru ani Baroul Iasi. In urma numaratorii voturilor, castigator a fost declarat avocatul Tudor Duca.

Noul decan a fost sustinut vizibil inca de anul trecut de Marius Striblea, actualmente fost decan al Baroului. Perdantul acestei competitii este avocatul Daniel Atasiei. Scorul final a fost: Duca – 314 voturi, Atasiei – 187 voturi. 

Reporterii BZI au obtinut declaratii la cald din partea candidatilor. Cel mai increzator a parut avocatul Atasiei, care a declarat ca in perioada alegerilor a trait intens. "Felicitari domnului Duca. Sper sa aiba intelepciunea sa puna in practica proiectele pe care le-a propus. Am intrat foarte tarziu in competitie. Domnul Duca a stiut ce sa faca. Lupta nu s-a incheiat aici. Nu sunt dezamagit. A fost o experienta intensa. Toti mi-au transmis felicitari, mi-au dat incredere", a spus avocatul Atasiei.

In timpul alegerilor, avocatul Atasia a facut o plangere la politie pentru ca avea suspiciuni ca urna ar fi fost desigilata, nedeclarand vreodata ca alegerile ar fi fost fraudate. Era vorba vorba de urna pentru alegerea consilierilor din Barou. 

Ce spune castigatorul

Contactat telefonic, Tudor Duca, noul decan al Baroului, a transmis multumiri avocatilor care l-au sustinut in competitie. "Le adresez  multumiri colegilor mei avocati care au participat intr-un numar impresionant la adunarea de astazi (ieri-n.r.). Votul exprimat ma onoreaza si ma obliga la seriozitate si corectitudine pe durata mandatului care va urma. Le promit colegilor mei ca le voi ramane in continuare loial si ca voi face tot ce tine de atributiile mele pentru a-i ajuta de fiecare data cand imi vor cere suportul sau cand situatia o va impune", a spus decanul Tudor Duca.

Vezi si: Nu este o gluma! Scandal cat casa în Baroul Iasi! Un candidat la functia de decan le-a facut plangere penala colegilor! Sapte avocati amprentati de politisti, ieri dupa-amiaza!

Marius Striblea: "Voi candida"

Si  fostul decan a comentat rezultatele alegerilor de aseara. Acesta a anuntat ca il asteapta o noua etapa in viata profesionala. "Multumesc tuturor celor care ne-au sustinut. Este o victorie a intregii echipe de conducere din Baroul Iasi. Pentru mine urmeaza o alta etapa in cariera deoarece voi candida la o functie executiva in conducerea UNBR (Uniunea Nationala a Barourilor din Romania –n.r.)", a precizat Marius Striblea.

Comentarii
 • De ce nu a esit TASTE 112 .

  Taste 112 nu a esit ptr ca omu’ nu cam e prea cu tiglele pe casa.Toate.E drept ca nici altii nu sunt dar asta ,taste 112,e disimulat rau.Da’ rau de tot.
  Cica baiatul asta fara ochi albastri,era pus pe fapte mari.Adicatelea,imediat ce punea mana pe sefie ..incepea controalele.Si sa vezi plangei penale gheboase atunci.Daca de la o usa mica deschisa si o urna numarata de zece ori a bagat degetu pe taste,va dati seama voi ce facea daca gasea vreo restanta la cote?Sau vreun ametit care nu ii dadea lui buna ziua cu sonor tare si de la inaltimea nasului din filmele unde a jucat in campanie?Ne spargea pe toti.Pfar ne facea si noua ne era frica.
  Asa ca tase,taste112,actoru’,sau mintea illuminata care a vrut sa faca ziua femeii avocat,a luat-0-n brate..mai pe romaneste si nu a reusit sa prosteasca 320 de colegi la care abia ingaima sa le raspunda la buna ziua,ca el era in nori si muritorii in iarba.

  • Motivatia cantitaturii.
   Cantitatura lui Tase,Taste 112 si alte nume,ati citit bine era o CANTITATURA nu o candidatura.De ce?Ptr ca este nevoie de CANTITATE.De cand DNA -ul nu mai produce rechizitorii pe banda,cu vinovati-nevinovati,nu prea mai e cantitate si Tase e cam pe uscat.Asa ca s-a trezit cu vasla-n nisip.Cum amantele june nu se tin cu fulare aruncate pe gat este nevoie din nou de cantitate.Acu nu ca valoarea omusteanului era de geniu.La un rechizitoriu facut cu lopapa aveai nevoie de un lopatar.Dar unul care sa vorbeasaca ceva mai tare .Vocal.In rest,inculpatu tot in puscarie sfarsea,ca pe sistem.Deci aici nu mai era cantitate si era nevoie de o cantitatura.

 • Aburelile din programul video…le le laasm pt alt epizod.
  Numai bine !( ca am scapat de 112)
  P.S.La medici nu am auzit de 112 cu toate ca ei il au aproape ,la notari iar asa,la executori-mormant,la experti-pace,la avocati vreate..lege..voia sa vina un destept si sa ne arate cum se apasa pe taste.
  Hai..tastare placuta la tine la birou!

Adauga un comentariu