Actualitate

Alegeri Marea Britanie! Scor zdrobitor obţinut de Boris Johnson! Sute de mii de români sunt afectaţi

Publicat: 13 dec. 2019

Alegeri Marea Britanie! Boris Johnson a obţinut un scor zdrobitor. Partidul pe care îl conduce a obţinut o majoritate clară. Britanicii au votat joi pentru un nou Parlament. Noul Parlament este mandatat să stabilească cum se va produce BREXITUL. Conform unui exit-poll, partidul premierului a obţinut o majoritate clară. Partidul Conservator a obţinut 368 de mandate din totalul de 650. În urma alegerilor, Boris Johnson îşi poate duce la bun sfârşit planul. Conservatorii vot un BREXIT până la 31 ianuarie 2020. În acest fel, soarta a sute de mii de romani care lucrează în UK este destul de incertă.

Marii perdanţi din aceste alegeri sunt Laburiştii. Aceştia au obţinut cea mai dureroasă înfrângere din 1935. În urma dezastrului, Jeremy Corbyn îşi va pierde funcţia. Partidul Naţional Scoţian a obţinut, cum era de aşteptat, o majoritate de mandate în Scoţia.

Alegeri Marea Britanie. Marea surpriză a alegerilor parlamentare din Marea Britanie o reprezintă înfrângerea uriaşă suferită de Partidul Brexit. Dacă acest partid speria toate sondajele de opinie, concret, aceştia au obţinut zero mandate. O explicaţie ar fi faptul că alegătorii pro-Brexit au preferat să voteze cu Partidul Conservator. În urma alegerilor, lira sterlină s-a apreciat în raport cu moneda euro şi dolarul. Această creştere se datorează investitorilor care consideră ca incertitudinea asupra BREXIT-ului s-a risipit.



loading...

Comentarii
  • Oooopa ! Sutele de mii cum au votat acolo ? Pentru bunastarea in uk, sa aiba si ei o tara ca inauntru ? Aud ? Aaaa, n-au drept de vot acolo ? Hihihihihi, sa vezi inghesuiala pe microbuze la revenit „acasa”. Patriotii mei ! Bun venit eroilor ! Diasporenii nostri greu incercati !

  • De asta pleaca saracutii inapoi la munca de sclav, dupa sarbatori, cu masinile incarcate de haleala de aici. Or fi mai buni burgherii de afara, conita, insa le trebuie si malai sa isi permita sa ii haleasca. Momentan, stai sa vezi diasporenii la pomana porcului. Inglejii, mai dihai. Inglejii „nostri”, adica.

Adauga un comentariu