National

ALEGERI PREZIDENTIALE. Monica Macovei solicita prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate unde sunt cozi

Publicat: 02 nov. 2014
1

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, a solicitat, duminica, prelungirea programului in sectiile de votare din strainatate daca la ora 21:00, ora la care este prevazuta inchiderea acestora, inca mai sunt cetateni romani care stau la coada pentru a vota.

„Toti cetatenii romani care s-au deplasat pana la sectia de vot trebuie sa voteze”, arata candidatul independent la prezidentiale, intr-un comunicat.

Citeste si Monica Macovei: „Orice apel la boicot e o iresponsabilitate si o manipulare”

Romanii stau la cozi sa voteze in strainatate. Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a distribuit de asemenea, duminica dupa-amiaza, pe Facebook, o fotografie in care se observa coada imensa formata in fata sectiei de votare din Paris, unde sute de romani asteapta sa voteze.

Citeste si ALEGERI PREZIDENTIALE. ION TIRIAC, declaratie socanta. Iata de ce a fost in stare doar ca sa

In jurul orei 18.00, ora Romaniei, Biroul Electoral pentru Strainatate (BES) era in sedinta, incercand sa ia masuri pentru fluidizarea votului, au declarat, pentru HotNews, membri ai personalului tehnic din BES.

Citeste si PREZIDENTIALE 2014. Apel lansat de MOISE GURAN pe FACEBOOK

Intre timp, BES a decis ca alegatorii sa aiba posibilitatea sa completeze declaratia pe proprie raspundere (ca nu vor vota de mai multe ori) in afara sectiei de votare si sa o semneze in fata unui membru al biroului electoral al sectiei de votare.
Adauga un comentariu