Actualitate

Alegeri prezidenţiale SUA: Twitter îl cenzurează pe Donald Trump după ce a anunțat o fraudă

Publicat: 04 nov. 2020
Donald Trump este cenzurat pe Twitter
Donald Trump este cenzurat pe Twitter

Momente incredibile de cenzură făcută de Twitter şi mainstream-ul din SUA. Se pare că platforma media a decis să îi cenzureze mesajele lui Donald Trump.

Un mesaj publicat de Donald Trump a fost cenzurat de social media din SUA. Donald Trump a acuzat că există numeroase fraude la alegerile prezidenţiale din SUA

Mesajul lui Donald Trump cenzurat pe Twitter

Mesajul publicat în urmă cu scurt timp de Donald Trump pe Twitter a fost cenzurat. Acesta trăgea un semnal de alarmă în care spunea că este la o scurtă distanţă de a recâştiga un mandat la Casa Alba dar democraţii (ei încearcă să fure alegerile – Democraţii care îl susţin pe Joe Biden) încearcă să fure alegerile prezidențiale SUA

„Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE Alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce Secţiile s-au închis!”, a scris Trump pe Twitter, după câteva ore bune de tăcere pe reţelele de socializare. ”O să fac o declaraţie la noapte. O mare VICTORIE!”, a adăugat Trump, într-un al doilea tweet.

La scurt timp, Twitter a luat decizia de a cenzura mesajul lui Trump referitor la tentativa de fraudă electorală. Mesajul preşedintelui a fost ascuns, în locul lui apărând o atenţionare:

„O parte sau tot conținutul distribuit în acest Tweet este contestat și ar putea induce în eroare în legătură cu alegerile sau alt proces civic.” Pentru a citit mesajul lui Trump, utilizatorii trebuie să treacă de acest filtru.

Donald Trump şi Joe Biden au fost angajaţi într-un duel extrem de strâns, care se prelungeşte, fără ca un învingător să fie desemnat dintre cei doi candidaţi cu viziuni opuse ale Americii. Câştigătorul va fi stabilit în statele Carolina de Nord, Georgia, Pennsylvania, Michigan şi Wisconsin.

Care este rezultatul parțial al alegerilor prezidențiale din SUA

Conform a trei agenții diferite de presă sunt trei rezultate diferite. Donald Trump este pe locul doi în toate clasamentele, dar se aproprie vertiginos de contracandidatul sau, Joe Biden. BZI.RO vă prezintă în timp real toate detaliile despre alegerile prezidențiale din SUA

FoxNews:

Joe Biden – 237 electori

Donald Trump – 213 electori

Abcnews

Joe Biden – 237 electori

Donald Trump – 213 electori

BBC

Joe Biden – 205 electori

Donald Trump – 136 electori

**Menționăm faptul că, pentru a câștiga, candidatul trebuie să ajungă la numărul total de 270 de electori.

Adauga un comentariu