Local

Alerta cu bomba la un supermarket din Iasi! Autoritatile au fost puse pe jar – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 iun. 2015
1

@ Autoritatile si echipele de interventie in cazuri de urgenta au fost puse pe jar dupa ce un apel la serviciul 112 anunta ca un bagaj suspect a fost lasat in fata unui supermarket

O stare de panica generala a fost instaurata printre clientii unui magazin din municipiul Iasi, dupa ce o persoana a semnalat faptul ca un bagaj suspect a fost lasat langa unitatea comerciala. Incidentul a avut loc la magazinul Billa din zona Garii, iar martorii alertati au sunat la serviciul 112. La fata locului s-au deplasat de urgenta echipajele de politie si genistii care au evacuat persoanele din supermarket.
Intre timp, la fata locului au ajuns si echipajele medicale. Bagajul suspect a fost lasat pe trotuar si genistii l-au plasat mai apoi in mijlocul strazii pentru a proteja cetatenii. Acestia au stabilit un perimetru de siguranta, pe care l-au incercuit cu banda speciala. Insa, chiar si asa, incidentul a fost complicat de soferul unei masini de teren care nu a ascultat de indicatiile politistilor sa ocoleasca zona si a intrat in perimetrul interzis.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video.

„Soferul unui Range Rover care nu a respectat indicatiile politistilor de a nu patrunde in perimetrul izolat din zona Garii a fost sanctionat contraventional cu suma de 390 lei, iar permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii pentru o perioada de 30 de zile”, au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Un incident asemanator a avut loc in urma cu aproximativ o luna, in zona Dispecer – Tatarasi, cand un geamantan a fost lasat in apropierea Sectiei IV Politie Iasi, iar echipele care au intervenit au izolat zona, interzicand accesul pietonilor. Dupa doar cateva minute, geamantanul a fost verificat de pirotehnisti, constatandu-se faptul ca nu se afla nimic inauntru, iar alarma a fost falsa.

Citeste si: Iata cum pot tinerii din Iasi sa ajunga jandarmi

Adauga un comentariu