International

ALERTA DE ATENTAT TERORIST IN FRANTA! Mai multe posturi de televiziune franceze au fost OPRITE din difuzare din motive de SECURITATE NATIONALA

Publicat: 30 sept. 2016
Ministerul francez de Interne a solicitat posturilor de televiziune sa nu mai difuzeze emisiuni in direct din motive de securitate, informeaza Europe 1, citat de Le Figaro.
”Mai multe canale si companii de productie au primit in ultimele zile o scrisoare din partea Ministerului de Interne. Prin aceasta li se recomanda sa nu difuzeze programe live din cauza amenintarilor teroriste”, au transmis angajati ai statiei radio.

Citeste si: Teroristii ISIS vor folosi ARME CHIMICE impotriva fortelor americane

Astfel, incepand de luni, emisiuni precum Secret Story si Le Debrief sunt difuzate cu un decalaj de cinci pana la zece minute fata de momentul filmarii pentru ca, in cazul unui incident, semnalul sa poata fi intrerupt inainte ca imaginile sa ajunga la telespectatori. Posturile TV C8 si TNT au transmis si ele ca au intarit masurile de securitate in locurile in care filmeaza, dar emisiunile lor sunt difuzate in continuare in direct. La randul sau, Ministerul de Interne a comunicat faptul ca a organizat o intrunire cu lideri ai posturilor TV pentru a discuta ”la cererea lor” subiecte ce tin de securitate.
”Ei au convenit asupra crearii unui grup de lucru care sa discute aceste probleme”, a precizat Perre-Henry Brandet, purtator de cuvant al Ministerului.


loading...

Adauga un comentariu