Actualitate

ALERTA de DEONTOLOGIE! Gabriel Gachi are intelegeri subterane cu Maricel Popa?! Pe cine va mai ataca in obscura lui fituica

Publicat: 15 aug. 2019

Stam mancam un popcorn si asteptam cu nerabdare sa vedem ce se intampla in aceste zile in fituica reporteris. Controversatul pseudojurnalist Gabriel Gachi pregateste un atac murdar, iar pozele din galeria foto stau drept marturie. Maricel Popa l-a chemat la apel pe Gachi pentru a-i da cateva indicatii. Oare pe cine va mai ataca Gachi?

Oamenii se revolta pe retelele de socializare impotriva lui Gabriel Gachi: Mizeria din spatele Reporteris.ro

Momente tragic-comice in aceasta zi. Maricel Popa, seful Consiliului Judetean Iasi se intalneste cu Gabriel Gachi pentru a plati cateva polite dusmanilor sai. Treaba este simpla, Maricel Popa plateste la o fituica pentru a-si ataca dusmanii. 

Atitudine de ghertoi pentru "deontologul" Gabriel Gachi. Scene incredibile, surprinse de un cameraman – FOTO, VIDEO

Faceti cunostinta cu marele DEONTOLOG Gabriel Gachi: Noaptea #rezistent, ziua PSD-ist

Gabriel Gachi ar trebui sa constientizeze ca oamenii nu se vor mai lasa pacaliti atat de usor. In fituica lui de buzunar, PSD-ul este atacat nonstop, dar vedem cum are intalniri cu membri marcanti din Partidul Social Democrat. Puterea banului face legea pentru Gachi, cine plateste mai mult, este protejat, cine nu, nu!

Asadar, hai sa lasam deontologia pe alta data, ''don' Gachi! 

Adauga un comentariu