International

ALERTA DE GRAD ZERO! Rusia face un anunt CUTREMURATOR! Se apropie MOMENTUL CRITIC al secolului

Publicat: 05 oct. 2016
1
Un post de televiziune oficial al Rusiei a emis o avertizare in intreaga tara precum ca razboiul nuclear ar putea fi iminent. Serviciul de televiziune, condus de Ministerul de Aparare al tarii, denumit Zvezda, a declarat ca Rusia ar putea intra cat de curant in razboi cu Vestul, dupa ce „schizofrenicii din America isi pregatesc armele nucleare pentru Moscova”.

Citeste si: Rusia este „extrem de preocupata” privind sugestiile SUA despre folosirea armelor nucleare: Vor fi „consecinte”

In ziua de vineri, oficialii rusi au dezvaluit ca au fost construite adaposturi nucelare sub pamant, in care vor putea intra pana la 12 milioane de oameni, ceea ce este suficient pentru intreaga populatie a Moscovei. Ieri, presedintele Vladimir Putin, a propus o lege prin care suspenda acordul Moscova – Washington, in care refuza sa scape de plutoniul ce ar putea fi folosit in scop militar, iar acum Statele Unite ale Americii au suspendat negocierile cu Rusia, in urma declaratiilor ca Rusia bombardeaza rebeli si civili in Siria. 

Citeste si: Rusii au conceput o racheta care sa contracareze scutul de la Deveselu

„Statele Unite si Rusia inca lanseaza peste 1.500 de focoase strategice din sute de bombardiere si lansatoare de racheta – mult peste cat este necesar pentru a impiedica un atac nuclear – iar acum isi modernizeaza sistemele de livrare nucleara”, declara Asociatia pentru Controlul Armelor. Rusia manuieste puterea de a dezlantui atacuri nucleare la nivel global si sunt pregatiti sa faca asta.
Adauga un comentariu