National

Alertă în Bucureşti! Un bărbat a ameninţat că-şi detonează autoturismul. Trupele anti-tero au intervenit

Publicat: 17 feb. 2020

Alertă declanşată, la o benzinărie din Capitală. Un bărbat a amenințat că-și detonează autoturismul. Trupele anti-tero se află la fața locului.

Un bărbat a sunat la serviciul unic de urgenţă 112 şi a transmis faptul că deţine material exploziv în maşina sa parcată în apropierea unei benzinării din Capitală şi urmează să îl detoneze, a informat, luni, 17 februarie, Poliţia Română.

„Luni, în jurul orei 10.50, prin apel 112, un bărbat a anunţat că deţine material exploziv în portbagajul autoturismului său pe care are de gând să îl detoneze, având capacitatea de a face victime. Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor”, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale.

IGPR mai transmite că măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Adauga un comentariu