Actualitate

Alerta! In LIDL nu se respecta nicio norma de calitate? Concentrat de rosii cu VIERMI si MUCEGAI – VIDEO

Publicat: 04 iun. 2018
1

Din ce in ce mai multe imagini cu produse dezgustatoare vandute de hipermarketuri ca LIDL au inceput sa apara pe retelele de socializare, semn ca marilor comercianti nu prea le pasa si de calitatea acestora, ci doar de bunastarea lor. Internautii nu pierd nicio ocazie in care sa sanctioneze nepasarea celor de la LIDL.  Un pitestean a postat pe o retea de socializare imagini in care un produs aflat la vanzare in supermarketul Lidl din cartierul Prundu, este vorba despre un concentrat de rosii, este „ornat” la partea superioara cu mucegai si viermi.

Atentie ieseni! Un iesean era sa cumpere un ''hot fara dog''! Totul s-a intamplat la LIDL – FOTO

Alerta! Daca si tu ai cumparat ciocolata din Lidl, esti in pericol! Au fost gasite mai multe sortimente expirate

Pericol pentru sanatate! Produse mucegaite la un magazin Lidl din Iasi – FOTO

Din pacate, in ultimul timp, sunt tot mai des intalnite astfel de episoade in care este pusa in pericol sanatatea consumatorilor.

 
Comentarii
  • pisa-m-as pe ziarul vostru de kkt ca aruncati cu kkt peste tot! pai cum p*** mea sa nu apara produse problema cand Lidl, ca si Kaufland, Profi, s.a. sunt magazine unde in afara de raionul de carne, o parte din preparatele din carne cat si cel de branzeturi care sunt cu servire asistata, restul raioanelor e cu autoservire, unde fiecare client ia produsul se uita la el, il verifica, trage, il agita, il desface si apoi il arunca inapoi pe raft, am zis il arunca nu-l aseaza. o fi vreun bou de client care a desfacut acea sticla sa vada cum miroase, parca a ce p*** mea miroase decat a bulion.

Adauga un comentariu