Actualitate

ALERTA. Produs cu SALMONELLA, pe rafturile Lidl – FOTO

Publicat: 24 feb. 2016
Lidl Romania a emis un comunicat oficial prin care atentioneaza cumparatorii ca un produs comercializat in lantul de magazine este suspect de contaminare cu Salmonella si trebuie returnat. Este vorba despre nuca de cocos deshidratata, cu termen de valabilitate 10 decembrie 2016. Iata, mai jos, comunicatul.
„Producatorul August Topfer & Co. (GmbH & Co.l KG recheama in mod voluntar de la vanzare, din motive de protectie a consumatorului, produsul comercializat in magazinele Lidl din Romania: Nuca de cocos deshidratata, 200 g, EAN 20003388, cu urmatorul termen de valabilitate: 10.12.2016. Producatorul nu exclude posibilitatea unei contaminari microbiologice (Salmonella). August Topfer 5 Co. (GmbH & Col KG a decis sa retraga in mod preventiv de la comercializare produsul cu data de valabilitate 10.12.2016. Pana in momentul de fata nu s-au inregistratreclamatii referitoare la acest produs. Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul in orice magazin Lidi, primind contravaloarea acestuia, chiar fara face dovada bonului de casa”.

Vezi si Ancheta a unei televiziuni germane, despre modul in care Lidl face afaceri in Romania: importa 71% dintre produse şi lasa piața locala sa moara. Cu bani de la Banca Mondiala loading...

Adauga un comentariu