National

ALERTA! Un nou caz de suspiciune de Ebola in Romania!

Publicat: 28 oct. 2014
1
Un barbat de 33 de ani, din Galati, a fost transportat, astazi, de urgenta, la un spital din Bucuresti, dupa ce a prezentat simptome similare bolnavilor de Ebola. Suspiciunile sunt cu atat mai intemeiate, cu cat romanul s-a intors recent din Guineea Ecuatoriala.
Barbatul, a carui identitate nu a fost facuta publica, s-a intors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatoriala si pentru ca s-a simtit rau a fost internat la spitalul Victor Babes din Bucuresti.

Citeste si:Un copil de 5 ani este suspect de EBOLA!

 Initial, pacientul a fost suspect de malarie, dar investigatiile medicale s-au oprit dupa ce, pe 22 octombrie, galateanul care se simtea mai bine s-a externat la cerere, pe propria raspundere.
Astazi de dimineata, barbatului i s-a facut din nou rau si a mers la spital in Galati. Doctorii de acolo au alertat autoritatile medicale de la Bucuresti, deoarece simptomele barbatului sunt similare celor ale bolnavilor de Ebola.
Galateanul este transportat in aceste momente la Bucuresti, probabil la Victor Babes, in conditii de carantina.
Sursa: libertatea.ro 
Comentarii
  • „…externat la cerere, pe propria raspundere”? Si daca totusi are Ebola si moare, dupa ce a infectat pe multi altii? Care mai este responsabilitatea lui? Niste iresponsabili cei care l-au externat in loc sa-l tina in carantina pana disparea suspiciunea de Ebola. Se pare ca Romania nu este deloc pregatita pentru situatii de genul asta.

Adauga un comentariu