Eveniment-Social

Alesii se intreb daca sa mai organizeze sau nu Zilele Municipiului Pascani

Publicat: 02 aug. 2015
1

Evenimentul „Zilele Municipiului Pascani” care se doreste a fi o traditie pentru oras, asa cum se organizeaza si in alte localitati din tara, este pus sub semnul intrebarii. Asta dupa ce o serie de oameni politici au contestat organizarea lui din vara acestui an. Printre contestatari se numara consilierii PNL din Pascani care au precizat faptul ca din banii alocati pentru aceasta traditie mai degraba s-ar investi in altceva. Spre exemplu, consilierul Marius Pintilie, un aspirant al fotoliului de primar, nu a dorit acest eveniment sa fie realizat si a propus ca suma de 300.000 lei sa fie directionata catre o investitie publica. Viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte, a mentionat faptul ca evenimentul este dorit a fi organizat de catre majoritatea cetatenilor municipiului Pascani mai ales ca nu toti isi permit sa mearga in concediu pentru a se destinde. Aceasta concluzie a fost desprinsa in urma unui sondaj.

„De cand s-a organizat zilele orasului au inceput sa apara discutii. Cum ca facem campanie electorala sau ca risipim banii publici. S-au facut unele sondaje si majoritatea spun ca isi doresc sa aiba trei zile de sarbatoare. De aceea s-a organizat. Acum, ca sa nu mai fie discutii, propun sa se vina in sedinta urmatoare cu un proiect de hotarare in Consiliu Local unde sa se specifice clar daca facem o traditie si organizam anual ori nu mai organizam deloc. Sunt alegeri in anul viitor si nu ne dorim sa avem iar discutii asemanatoare pe aceasta tema. Nu conteaza cine va castiga functia de primar. Trebuie sa decidem daca mai organizam un astfel de eveniment sau nu”, a spus viceprimarul municipiului, Vasile Axinte.

De mentionat faptul ca evenimentul este dorit atat de tineri, cat si de persoane cu varste inaintate. Cum multi pascaneni nu au afaceri de succes precum alti alesi locali, ca sa-si permita sa mearga in concediu, vor sa beneficieze de cateva zile de relaxare. In schimb si aceasta dorinta le este ingradita de politicienii PNL.

Comentarii
  • „Alesii se intreb????” Ce limba-i asta,ma? Luati-va un profesor daca nu stiti ca ar fi fost corect „Alesii se intreaba….”

Adauga un comentariu