Cancan

Alessandra Stoicescu a vorbit despre fiica ei. Sara are coronavirus

Publicat: 22 dec. 2020
Alessandra Stoicescu a vorbit despre fiica ei. Sara are coronavirus
Alessandra Stoicescu varsta

Alessandra Stoicescu a vorbit despre fiica ei care în această perioadă trece prin clipe grele fiind testată pozitiv cu noul coronavirus. Crăciunul din acest an vă fi în mod sigur unul diferit în familia celebrei prezentatoare. Primul din familie care a contractat virusul SARS-CoV-2 a fost Sergiu Constantinescu, soțul stiristei.

Din nefericire fiica lor, de doar un an și cinci luni, a fost și ea testată pozitiv și, recent, mama sa celebră a dezvăluit ce simptome are.

Alessandra Stoicescu a vorbit despre fiica ei

Alessandra Stoicescu a avut un rezultat negativ la primul test pentru COVID, după ce soțul său a fost diagnosticat cu maladia delicată. Vestea privind îmbolnăvirea lui Sergiu Constantinescua fost anunțată chiar de prezentatoarea Observatorului de 19, de la Antena 1.

“Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, că să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat, probabil, că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțîn de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…)”, a mărturisit vedeta prietenilor din mediul online, conform publicației unica.ro.

Despre starea de sănătate a soțului ei, care are 48 de ani, Sandra Stoicescu a spus: “Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara, în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțîn somnolentă decât ieri. Ieri, una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…). Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care întră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”.

Cum a ales Alessandra Stoicescu numele fetiței sale

Alessandra Stoicescu a ales numele fetiței sale în urma unui vis. “Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Măria este la fel. Şi se vă numi Sara Măria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a declarat carismatica prezentatoare în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Prezentatoarea știrilor a spus că aceasta relație este ca un dar de la Dumnezeu.

„Dumnezeu a contribuit la relația asta. Fară ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Ne dorim un copil, dar mai așteptam. Momentam, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ți-o asumi, ți se schimba viață radical. Și, plus de asta, nu bati din palme și gata copilul… E o decizie pe care o iei și, în primul rand, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a povestit Alessandra pentru ziarul Ring la începutul mariajului cu Sergiu Constantinescu.
Adauga un comentariu