Cancan

Alessio e un român de etnie rromă și a fost însurat de părinții lui când avea doar 16 ani. Halucinant câți copii are acum, la vârsta de 28 de ani

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alessio e un român de etnie rromă și a fost însurat de părinții lui când avea doar 16 ani. Halucinant câți copii are acum la vârsta de 28 de ani

Este un manelist cunoscut și are 28 de ani. Iar povestea sa de viață este tulburătoare. Fiind de etnie rromă, Alessio a trebuie să respecte ”tradițiile” și a fost ”căsătorit” de familie atunci când avea doar 16 ani.

Pe viitoarea parteneră de viață o cunoscuse încă de când aveau 4-5 ani, povestește Alessio.

„O știam de când eram copii mici, de pe la 4-5 ani, părinții noștri erau prieteni foarte buni de familie. (…) Mamei i-a plăcut de ea de când era mică, (…) tot făcea glume: „te fac nora mea”. A trecut vremea, am crescut și între timp ne-am stabilit în Italia, iar când am făcut 16 ani, părinții mi-au spus că ar fi bine să o luăm pe ea, că este frumoasă, că e ce trebuie, că părinții sunt ok…”

Planurile părinților au fost puse în aplicare, bineînțeles, iar Alessio spune că s-a făcut o petrecere de logodnă, nu de nuntă. ”Ne-am combinat!”, își amintește el. Acum, Alessio are, la vârsta de 28 de ani, 4 copii.

”La o diferență de 3 ani, cam așa sunt toți cei 4 copii, a apărut cel de-al doilea copil, tot o fetiță. (…) A apărut și cel de-al treilea copil, a fost băiat. (…) Dar s-a întâmplat să rămână pentru a patra oară însărcinată și a mai venit o fetiță. După al 4-lea copil am zis să punem stop aici”, povestește Alessio pentru wowbiz.ro.

”Toate s-au întâmplat așa de repede și de devreme”

Recunoaște că nu s-ar mai însura la 16 ani, dar mărturisește că este legat foarte tare de soția lui, chiar dacă – legal -, nu sunt căsătoriți.

„Relația cu mama copiilor mei este una foarte bună, nu pot să zic exagerat de bună pentru că mai sunt divergente legate de copii, (…) dar per total sunt bine! Motivul pentru care nu ne-am căsătorit legal este pentru că nu am simțit să o fac încă. Tot timpul în mintea mea a fost să fac nuntă undeva pe la 30 de ani. Acum nu știu dacă neapărat o să urmeze nuntă, dar toate s-au întâmplat așa de repede și de devreme, cu toate că sunt 12 ani de relație, nu sunt doi, trei ani… Plus că un act, sincer, pe mine nu mă schimbă cu nimic și nici pe soție. Mai mult, trebuie să menționez lucrul asta, coincidență a făcut să avem același nume de familie, așa s-a nimerit!”, a declarat Alessio, conform sursei precizate mai sus.

Adauga un comentariu