Cancan

Alex Bodi a fost din nou arestat. Ce afaceri are fostul soț al Biancai Drăgușanu

Publicat: 13 oct. 2021

Omul de afaceri Alex Bodi a fost din nou arestat pentru o perioadă de 30 de zile, iar instanța a modificat una din hotărârile luate anterior. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a etalat mereu modul său de viață, plin de lux, pe rețelele de socializare.

Din nefericire, unele afaceri în care acesta era implicat s-au dovedit a fi ilegale.

Alex Bodi a fost din nou arestat pentru 30 de zile

Acum cateva zile, Tribunalul Gorj admitea cererea formulată de Alex Bodi și astfel afaceristul se putea întîlni oricând cu șeful său: ”Modifică conținutul obligației, în sensul că înlătură interdicția de a nu se apropia și de a nu comunica, direct sau indirect, pe nicio cale, cu martorul Cocoș Ovidiu”, se arăta în decizia instanței. Ulterior, însă, lucrurile au luat o altă turnură.

Instanța a modificat acum radical hotărârea: ”Admite contestaţia declarată de Ministerul Public-D.I.I.C.O.T.. Desfiinţează încheierea nr.75/27.09.2021 pronunţată în dosarul nr.2340/63/2021/a1.33şi, rejudecând: Respinge cererea de modificare a obligațiilor formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae. Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Definitivă”, se arată în noua decizie a instanței.

În ultimii ani, Ovidiu Cocoș a fost implicat în mai multe proiecte imobiliare. Potrivit contractului de muncă, Alex Bodi a fost angajat să conducă firma Gold Concept Residence Mediaș, deținută de Ovidiu Cocoș, pe un salariu de 11.000 de lei.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu avea probleme cu legea, încă de anul trecut

În luna noiembrie a anului trecut, procurorii și polițiștii din Craiova au descins la domiciliul omului de afaceri pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism.

Potrivit lui Alex Bodi, acesta a fost chemat din nou în instanță deoarece nu s-a putut prezenta la unul dintre termene din motive medicale:

”Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din cauza faptului că am făcut anumite chestii sau că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul ăsta. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale. Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

Ce afaceri are Alex Bodi

Potrivit celor declarate de către Alex Bodi în presă, acesta este partenerul de afaceri al unui croat foarte bogat. Sediul firmei conduse de către acesta se află la Stuttgart, în Germania. Afaceristul din Croația este cel care a înființat prima companie de cripto-bancă licențiată în lume.

Afacerea îi aducea lui Alex Bodi vânzări anuale care se ridică la un milion de euro. Totodată, Bodi a mai precizat faptul că, croatul era și proprietarul unei mine de aur din Africa, unde investea și el.

Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai de la Kanal D, Alex Bodi a spus că investește banii pe care îi câștigă din activitatea sa în compania specializată în tranzacții cu microlingouri de aur. Afaceristul, originar din Mediaș, și-a dorit să învestească și în turism și să construiască un hotel.

În anul 2020, Primăria Mediaș a eliberat un certificat de urbanism pe numele lui.

Adauga un comentariu