Cancan ultimă oră

Alex Bodi a înșelat din nou. Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta

Publicat: 21 ian. 2022
Ema Uta si Alex Bodi colaj foto
Alex Bodi a inselat-o din nou pe Daria Radionova

Deși Alex Bodi i se împăcase cu fosta lui iubită, acesta a decis să meargă în vacanță cu o altă cucerire. În momentul în care a aflat că a fost înșelată, vedeta a izbucnit și a transmis un mesaj dur.

Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta, deși este într-o relație cu Daria Radionova.

Alex Bodi a înșelat din nou

Destinația aleasă a fost Bahamas și au postat și câteva imagini pe rețelele de socializare, însă nu împreună.

În momentul în care a aflat că partenerul ei de viață a plecat în vacanță cu o altă cucerire, Daria Radionova a izbucnit. Chiar a sterș și fotografiile cu ea și Bodi de pe conturile sale de socializare.

În cadrul unui interviu, Daria Radionova declară că a știut de la început că iubitul ei nu se afla în vacanță în Africa, ci în Bahamas, alături de Ema Uta. Însă, vedeta a recunoscut că a vrut să vada unde merge partenerul ei de viață cu minciunile.

Cum a reaacționat Daria Radionova

Rusoiaca spune că nu îi mai pasă și chiar că s-a amuzat de întreaga situație.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria „poveste”. Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă„, a spus Daria, potrivit Spynews.

Totodată, era conștientă de faptul că omul de afaceri va reveni la anumite obiceiuri, chiar dacă îi promisese că nu o să mai vorbească cu alte femei.

În încheiere, Daria Radionova a mai adăugat că Alex Bodi nu se va schimba niciodată.

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză. Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”, a declarat Daria Radionova, potrivit sursei citate anterior.

Daria Radionova și Alex Bodi au parte de o relație dificilă. S-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, însă cei doi îndrăgostiți au sfârșit tot împreună.
Adauga un comentariu