Stiri

Alex Bodi a strans-o de gat si a lovit-o pe Bianca Dragusanu intr-o parcare

Publicat: 12 sept. 2019

Mega-scandal in showbiz-ul romanesc! Alex Bodi si Bianca Dragusanu au fost protagonistii unor momente extrem de violente, care s-au petrecut, miercuri spre joi noaptea, in unul dintre cele mai renumite localuri de pe malul lacului Herastrau. Musculosul a strans-o de gat si a lovit-o de trei ori pe sotia sa. Informatii de-a dreptul uluitoare despre un episod violent ce s-a petrecut, in noaptea de miercuri spre joi, in unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herastrau si in a carui prim-plan se afla cel mai mediatizat cuplu din showbiz, Bianca Dragusanu si musculosul Alex Bodi. 

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, cu putin inainte de miezul noptii, intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi, care se afla la o petrecere in renumita locatie, au aparut anumite neintelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Intre Bianca si Alex a izbucnit un mega-scandal, care a fost presarat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, dupa ce a bruscat-o pe blondina, musculosul a scos-o cu forta din restaurant pe Bianca. In drumul lor spre parcare, Alex Bodi a strans-o de gat si a lovit-o de trei ori pe sotia sa.

”Pleaca acasa! Vin si eu sa-mi iau hainele!”, a urlat Alex Bodi catre sotia sa, potrivit surselor D.A.S.

Bianca Dragusanu a parasit, in mare graba, luxoasa locatie de pe malul lacului Herastrau. Dupa ce si-a bruscat si agresat sotia, Alex Bodi, care parea extrem de nervos si agitat, s-a intors in restaurant acolo unde a continuat petrecerea alaturi de prietenii sai. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit