Sport

Alex Mitrita s-a speriat de New York: „Imi doream sa plec în primele luni!” Ce spune despre comparatia cu Lionel Messi

Publicat: 09 oct. 2019
74 Vizite 0 Comentarii

Alexandru Mitrita trece printr-o perioada de gratie a carierei. Jucatorul are cifre de senzatie în acest sezon la New York City. Mitrita are 31 de meciuri oficiale si 13 goluri marcate. New York City este lider în Conferinta de Est, cu 61 de puncte, la 6 lungimi de ocupanta locului secund, Atlanta United. Alexandru Mitrita, în vârsta de 24 de ani, a fost transferat în februarie de la Universitatea Craiova la New York City.

"Ma simt bine, m-am adaptat bine. În primele doua, trei luni îmi doream sa plec, fiind un oras asa mare, nu stiam ce sa fac în el, dar acum au venit si rezultatele si ma simt foarte bine. Au exagerat putin, e prea mare comparatia între mine si Messi. Nu ne putem compara. Important e ca sunt foarte apreciat, am si jucat bine, fanii nu sunt ca în România, dupa doua, trei meciuri sa îti sara în cap. Au multa rabdare cu mine. Sunt jucatori foarte valorosi, cu nume, si nu cum se spune aici, ca vin doar jucatori obisnuiti", a spus Alexandru Mitrita.

Alexandru Mitrita a vorbit si despre întâlnirea cu antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola. "Nu credeam ca o sa îl întâlnesc vreodata. A vorbit cu mine si ma bucur ca am avut ocazia sa îl întâlnesc. Ne gândim prea departe. Vreau sa îmi fac treaba cât mai bine acolo", a mai spus Mitrita. 

City Football Group (CFG), care detine franciza Manchester City, este condus de de seicul Mansour bin Zayed Al Nahyan.
De la achizitionarea lui Manchester City în 2008, City Football Group a mai cumparat actiuni în Major League Soccer (MLS), la echipa de fotbal New York City, dar si la Melbourne City, în Australia si în Japonia, la formatia Yokohama F. Marinos.

Mansour bin Zayed Al Nahyan, în vârsta de 48 de ani, este unul dintre cei 19 copii ai celei mai bogate familii regale din lume. seicul Mansour este un important om politic si de afaceri în Abu Dhabi. Familia lui Mansour are o avere cifrata la un trilion de lire sterline.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit