Cancan

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia: ,,A lăcrimat, am fost emoționați…”

Publicat: 24 iul. 2021
Alex Velea si Antonia, care e frumoasa ca si mama ei Denise Iacobescu, soacra cantaretului
Alex Velea și Antonia trăiesc o frumosă poveste de iubire de mai bine de nouă ani

Alex Velea a făcut primele declarații, după ce a cerut-o pe Antonia în căsătorie.

 Alex Velea și Antonia trăiesc o frumosă poveste de iubire de mai bine de nouă ani. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi băieți- Akim și Dominic și sunt extrem de fericiți. Însă, până la momentul actual, artistul nu a făcut pasul cel mare, pentru că iubita lui nu terminase procesul cu fostul soț.

Însă, se pare că Alex Velea și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare, deși susține că au existat mai multe momente în care a vrut să o ceară în căsătorie.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a vorbit despre momentul în care i-a pus întrebarea soției sale, dar și despre sentimentele puternice pe care aceștia le-au resimțit.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind.(…) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a spus Alex Velea, la o emisiune de televiziune.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia

În continuare, cântărețul a mai adăugat faptul că, de data aceasta, totul a fost pefect și gândit până la ultimul detaliu, astfel că Antonia nu s-a așteptat vreo secundă și știa faptul că urmează să filmeze pentru un podcast.

”Am fost o reală surpriză, aș fi vrut să-i zic mai multe cuvinte, dar m-am emoționant. Ea nu crede, ea credea că suntem acolo să facem doar un podcast”, a mai declarat artistul.

 

Adauga un comentariu