Eveniment

Alex Velea, amenintat de o fana cu sinuciderea

Publicat: 26 iun. 2012

Alex Velea dovedeste inca o data ca nu totul e roz in showbiz. Desi are o multime de fani, bad boy-ul muzicii romanesti intalneste si tot felul de situatii ciudate, care il pun in incurcatura nu numai pe el, ci si pe sotia sa, Ana. De exemplu, cel mai curand i-a ridicat probleme o fana care il ameninta cu sinuciderea.

"Ne iubim foarte mult. Ceea ce este important este ca ea nu face crize de gelozie, desi meseria asta e o arma cu doua taisuri. De la banalele situatii din concerte, cum ar fi introducerea in slip a unui bilet care continea numarul de telefon si pana la un sms primit recent de la o fana care spunea ca se omoara pentru mine.

Am fost socat si in astfel de situatii singura solutie este sa nu mai vorbesti cu persoana respectiva, pentru ca orice i-ai spune, nu stii cum va reactiona. Am aflat ulterior ca femeia aceea e bolnava mintal si ca este obsedata de prietenia cu artistii. Spunea ca vrea sa se lanseze in muzica si ca vrea sa o ajutam.

Inventeaza tot felul de povesti, cum ca ar fi maltratata de parinti, ca ar fi fost violata, ca are un copil, nici nu vreau sa ma gandesc. E dubios si grav in acelasi timp", a declarat artistul pentru VIP.

In afara de muzica si mici astfel de "ciocniri" neasteptate cu admiratoarele, Alex Velea a inceput tratativele cu un investitor din Hong Kong pentru lansarea unei linii de imbracaminte "smart casual", asa cum el insusi o descrie. Partener de afaceri ii va fi nimeni altul decat Smiley.

 loading...

Adauga un comentariu