Magazin

Alex Velea, facut de rusine de sotie: Nu ma mira ca s-au despartit!

Publicat: 07 iul. 2013

Alex Velea nu suporta deloc unele preferinte ale sotiei sale si asta pare a fi si motivul pentru care el si-ar fi gasit alinarea in bratele Antoniei.

Se pare ca artistul era rusinat de unele gesturi ale Anei. Mai exact, cei doi mergeu impreuna la sala de fitness, insa lucrau separat. Daca el prefera sa traga de fiare, ea alerga pe banda si asculta muzica. Insa nu orice fel de muzica, ci manele. Potrivit unui martor, solistul era extrem de deranjat de faptul ca sotia sa asculta asemenea melodii in casti, mai ales ca piesele erau date la maximum si cei din jur puteau auzi cu usurinta ritmurile de petrecere pe care mulatra facea exercitii.

„Soseau si plecau impreuna, insa nu formau un cuplu la sala. Alex prefera sa-si lucreze din greu muschii, impreuna cu alti baieti, iar Ana prefera sa alerge minute in sir la banda, cu castile in urechi. Multi clienti, dintre cei care alergau pe benzile de langa Ana, au fost socati sa auda cum din castile ei se auzeau manele, date la maxim. Nu stiam ca e iubita lui Alex Velea, iar uluirea a fost si mai mare atunci cand vedeam ca el venea si o saruta, la finalul antrenamentului, si apoi plecau la vestiare. Cred ca de asta nici nu prea statea pe langa ea, la sala. Cred ca se temea ca rade lumea de el, ca nevasta-sa e manelista. Sincer, nu ma mira ca nu mai sunt impreuna, e clar ca nu se potriveau. Cred ca pentru Alex Velea era ok doar ca Ana era mulatra, era o prezenta… exotica”, a declarat unul dintre clientii fideli ai salii de fitness.
sursa: wowbiz.roloading...

Comentarii
  • daaaaaaaaa,aveti dreptate,acesta este un motiv fooooooarte serios pentru un divort,ratatilor.nici mie nu-mi plac manelele,asta nu inseamna ca ma rusinez daca familia mea asculta asa ceva si fug cat mai departe de ei,penibil exemplu de nepotrivire a lor a-ti dat.Cine asculta B.U.G.Mafia,Puia si alti boschetari,nu are de ce se rusina,nu?

Adauga un comentariu