Magazin

Alex Velea, hartuit de o fana: Mi-a spus ca se omoara pentru mine

Publicat: 26 iun. 2012
1
Viata de artist nu este intotdeauna atat de roz precum pare din afara. Mai ales ca uneori devotamentul fanilor poate capata forme extreme. Iar Alex Velea a simtit asta recent pe propria piele.
Alex Velea tocmai a lansat videoclipul piesei „Minim doi„, care se anunta a fi unul dintre hiturile verii 2012 pe plan intern, si se pregateste de un sezon estival foarte fierbinte.
El a dezvaluit pentru revista VIP ce presupune viata de artist aflat mereu in turneu si cum reuseste sa gestioneze atat de bine relatia cu sotia sa, Ana, mai ales in momente destul de delicate create de fane (prea) infocate.
„Ea nu face crize de gelozie, desi meseria asta e o arma cu doua taisuri. De la banalele situatii din concerte, cum ar fi introducerea in slip a unui bilet care continea numarul de telefon si pana la un sms primit recent de la o fana care spunea ca se omoara pentru mine. Am fost socat si in astfel de situatii singura solutie este sa nu mai vorbesti cu persoana respectiva, pentru ca orice i-ai spune, nu stii cum va reactiona. Am aflat ulterior ca femeia aceea e bolnava mintal si ca este obsedata de prietenia cu artistii. Spunea ca vrea sa se lanseze in muzica si ca vrea sa o ajutam. Inventeaza tot felul de povesti, cum ca ar fi maltratata de parinti, ca ar fi fost violata, ca are un copil, nici nu vreau sa ma gandesc. E dubios si grav in acelasi timp”, a povestit Alex Velea.
Comentarii
Adauga un comentariu