Magazin

Alex Velea SOCHEAZA! Vezi ce spune despre sarcina Antoniei

Publicat: 29 iul. 2014

Vestea ca Antonia si Alex Velea vor deveni in curand parinti a luat pe toata lumea prin surprindere, inclusiv pe admiratorii celor doi artisti. Curiosi, fanii acestora si-au dorit sa afle mai multe detalii, incercat sa afle raspunsuri chiar de la sursa.

Citeste si Mesajul EMOTIONANT al lui Alex Velea pentru Smiley

Spre sfarsitul anului, Alex Velea si Antonia vor deveni parinti, scrie cancan.ro. Cei doi se pregatesc pentru acest eveniment, insa nu-si neglijeaza cariera artistica. Zilele trecute, in timp ce Antonia se afla in Italia pentru a o vizita pe Maya, Velea isi vedea de turneul pe care il are cu Mix Music Evo. Ajuns la Galati, cantaretul a fost asaltat de fani, care au ca principala curiozitate sarcina Antoniei.

Citeste si Cum se consoleaza fosta sotie a lui Alex Velea, dupa veste ca el va avea un copil cu Antonia

Dupa concert, asa cum se intampla de fiecare data, Alex Velea a fost asaltat de admiratori. Pe langa sesiunea de autografe si fotografii cu fiecare in parte, Velea a mai avut o cerinta din partea fanilor. Curiosi, acestia l-au intrebat de ce a lasat-o pe Antonia gravida. Mereu pus pe sotii si cu glumele la el, Alex le-a dat un raspuns in stilul caracteristic, insa care a lasat pe toata lumea cu gura cascata.

Citeste si Scrisoarea sfasietoare a Antoniei pentru Vincenzo, fostul ei sot!

Nu am avut prezervativ„, a raspuns amuzat cantaretul, in timp ce isi vedea in continuare de autografe si poze.loading...

Comentarii
 • un copil se face pentru ca e dorit, nu pentru ca nu te-ai protejat. Imi imaginez ce parinti o sa fiti. Macar sa nu-l faceti sa sufere ca pe celalalt, cu mama departe, caci oricarui copil ii poti da orice pe lumea asta, daca nu o are pe mama langa el, va fi un handicapat sufleteste.

  • Iti dai seama ca acesti copii ” facuti in graba ” raman pe drumuri intr-un fel sau altul, adica niciodata nu o sa traiasca alaturi de o familie tata-mama.

   Fiecare o sa isi vada de viata lui, iar copilul o sa traiasca prin rude si cunostinte, si poate din cand in cand o vizita din partea unuia dintre parinti.

   Chiar daca au bani, cu banii nu cumperi tot timpul fericirea, iar fericirea unui copil e langa parinti lui, nu langa jucarii sau alte chestii scumpe.

   Acesti doi curvari Velea si Antonia, au impresia ca banii ii vor face pe copii fericiti indiferent de situatie, dar timpul isi va spune cuvantul.

   Peste 20 de ani o sa o vedeti pe fica Antoniei ce o sa zica despre mama ei.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit