Cancan ultimă oră

Alexandra Dinu, jignită de Florin Călinescu: „Ce te-aş fi condus eu pe tine acum câţiva ani până la ghenă”

Publicat: 20 apr. 2021

Schimb tăios de replici, dintr-un motiv de neînchipuit. Alexandra Dinu, jignită fără milă de Florin Călinescu, la Românii au talent. Cel mai acid membru al juriului nu s-a abținut și a spus tot ce avea pe suflet. Cum a reacționat frumoasa actriță.

Alexandra Dinu, jignită fără milă de Florin Călinescu, la Românii au talent

Un comentariu banal, ce se voia un gest de prietenie față de o concurentă copleșită de emoții s-a transformat într-un schimb tăios de replici. Eliza a fost o apariție fabuloasă pe scena de la Românii au talent. Concurenta din Constanța, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că a lucrat ca model, în Dubai, timp de șase ani. Cu toate că ar trebui să fie obișnuită să atragă privirile celor din jur, tânăra nu părea deloc relaxată în fața celor patru jurați. Încercând să mai detensioneze atmosfera, Alexandra Dinu a remarcat că au ceva în comun: rochia pe care o purta Eliza. Mărturisirea blondei a stârnit o reacție bizară din partea colegului său. Alexandra Dinu, jignită fără milă de Florin Călinescu:

Alexandra Dinu: – Ce tare! Am şi eu rochiţa asta acasă.

Florin Călinescu: – Ee.. Dar atât ai! Da, atât!

Andra: – Eiii, hai că eşti…

Atenția juratului s-a mutat apoi pe concurenta de pe scenă. El a asaltat-o pe Eliza cu un șir de întrebări, tânăra recunoscând că se simte ca la un interviu de angajare.

Eliza: – Numele meu este Eliza Budu.

Florin Călinescu: – Ce înălțime ai?

Eliza: – 1,75. Mă simt ca la interviu.

Florin Călinescu: – Aici te angajează poporul român. Ce ai făcut la viața ta? Sport, atletism?

Eliza: – Ca și ocupație sunt model, stewardesă, activez în mai multe domenii.

Florin Călinescu: – Mai spune vreo cinci domenii.

Eliza: – Am mai multe pasiuni, muzica este una dintre ele. Voi cânta în această seară.

Replici incendiare: „Ce te-aş fi condus eu acum câţiva ani”

Nu sunt primele scântei ce ies între cei doi jurați. Cu doar cîteva ediții în urmă, Florin Călinescu a făcut un comentariu ce nu a fost primit prea bine de Alexandra Dinu. Totul s-a întâmplat într-o pauză de filmare, când credeau, probabil, că obiectivele camerelor erau departe de ei. Mereu pus pe glume, construind scenarii care de care mai bizare, unele amuzante, altele mai puțin, Florin Călinescu i-a făcut o mărturisire cel puțin ciudată Alexandrei Dinu. Frumoasa blondă, care cu siguranță nu a dus niciodată lipsă de atenție primită din partea reprezentanților sexului opus a primit o invitație imaginară pe care sigur n-o mai auzise până atunci și care nu a părut că a flatat-o deloc.

Alexandra Dinu: – Dacă tu eşti sus, noi suntem…

Florin Călinescu: – Ce te-aş fi condus eu pe tine acum câţiva ani până la ghenă, până la uscătorie…

Alexandra Dinu: – Până la ghenă?!

Florin Călinescu: – Nu ştii tu din astea… Hai, repede, că miroase urât, vine cineva cu un sac.

Alexandra Dinu: – Chiar aşa te-am inspirat?!

Florin Călinescu: – Eu vorbeam de mine….La 18 sau 20 de ani, crezi că mai conta unde suntem?

Alexandra Dinu: – Pentru unii, da.

Comentarii
  • Intradevar Florin Calinescu are de multe ori iesiri nepotrivite ,dovada clara ca nu sta foarte bine cu cei sapte ani de acasa.Daca inca face parte din acest juriu cred ca are ceva relatii sau pile ,pt. ca profesia lui de actor ,este putin cam departe de muzica sau dans.

  • Pentru uni acest OM este parte a artei romanesti contemporane prin multitudinea talentului care-l au , pentru cei mai putin insa ( pentru cei ce nu cunosc si pot deosebi.) este un „grosolan“ ….
    Gresit! – un OM coplet are si astfel de „calitati“ chiar daca unora nu le este pe plac …

  • Alexandra Dinu ce calitati are ,in afara de a fi trecut prin patul lui Mutu ?..este bine sa-si aduca aminte de unde a plecat …………

Adauga un comentariu