Actualitate

Alexandra, ieseanca diagnosticata cu o boala rara a fost operata! Mesajul mamei

Publicat: 27 iul. 2018
1

Tanara ieseanca ce suferea de o boala rara a fost operata. Operatia s-a petrecut intr-un spital din Germania. Alexandra, in varsta de doar 20 de ani era plecata cu o bursa de studii in Germania si a fost diagnosticata cu mucoviscidoza, o boala extrem de rara. Mama iesencei a facut marele anunt. Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare aceasta a spus ca operatia a fost una de succes, alegand ca mai intai sa faca operatia iar mai apoi sa inceapa decontarea ei. Mama tinerei nu a uitat sa le multumeasca celor care au donat organele, oameni care au dat dovada de un suflet mare, tinand cont ca au trecut printr-o perioada de doliu.

''Ultimele zile au fost pline de emotie si speranta. A aparut organ compatibil, iar medicii din clinica au decis sa faca operatia. Au spus ca prioritar este sanatatea Alexandrei si dupa decontarea !!! O echipa medicala grozava! De la domnul Dr. Philipp Lepper, doamna profesor Heinrike Wilkens, Dr. Catherine Rentz, Dr. Frederik Seiler, ceilalti doctori si asistenti ne-au facut sa ne simtim #europeni !!!

O poveste SFASIETOARE a unei FRUMOASE si INTELIGENTE studente din Iasi! Are NEVOIE de BUNATATEA noastra pentru a TRAI

Nu putem decat sa fim recunoscatori ca am intalnit aceasta echipa medicala minunata care i-a redat Alexandrei increderea ca o boala rara ca #mucoviscidoza nu inseamna un stigmat si ca poate fi respectata ca om, iar calitatea vietii ei este importanta.

#AlleFightToBreathe cu plamani noi si este fericita. Urmeaza o perioada post transplant de munca, de tratament si monitorizare dar avem incredere deplina in cei din clinica. Multumim donorului si familiei donorului ca au ales sa doneze organele intr-un moment de doliu si speram ca vor gasi alinare stiind ca au salvat viata copilului meu si a altora. Multumim tuturor pentru donatii, sprijin si implicare!!! Sunteti in gandurile noastre!'' este mesajul mamei.

LUPTA NU S-A SFARSIT!!! TOTI CEI CARE VOR SA DONEZE AU SANSA SANSA SA O FACA FOLOSINDU-SE DE ACESTE DATE

 IBAN : RO67INGB0000999907554065, Moneda: RON. Nume: Marilena Istrati, Banca: ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU sau IBAN: RO56INGB0000999908170504, Moneda: EUR, Nume: Marilena Istrati, Banca : ING Bank Bucuresti Centrala, Cod SWIFT: INGBROBU.

Comentarii
Adauga un comentariu