Curiozitati

Alexandra n-ar fi moarta! Un proxenet a dezvaluit metoda prin care a disparut. „Fetele sunt urcate aici si apoi trimise pe” >>> Fetele sunt puse in barci de pescari si apoi…

Publicat: 04 oct. 2019

Ancheta continua in cazul crimelor de la Caracal, despre care se crede ca ar fi fost comise de catre Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a facut publica o inregistrare audio care schimba complet cursul anchetei!

„Prezentam un video cu dialogul despre retele si despre Alexandra, interpretat de actori, dintre investigatorul meu si proxenetul A.D.

Discutia este mult mai ampla si o avem inregistrata audio-video integral.

Am postat doar un fragment, pentru a ne asigura ca viata fetelor, a investigatorilor mei nu este pusa in pericol”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de Facebook.

Investigator: Cum vezi tu treaba asta? Tot tambalaul cu Alexandra, frate?

A.D.: Clar ca e manevra (…) Adevarul e ca e nasol. Pentru toti baietii. De cand cu Dinca, ila, si cu unchiul gagicii, lumea e panicata. Vorbesc serios. Acum sa o dam pe bune…macane treaba cu arsul. Fara vrajeala! Daca dementul ala o omora era gasit cadavrul, doliu, ala mergea la puscarie si gata! Ne faceam treaba mai departe…

I: Adica acum nu mai merge?

A.D.: Marge dar mai cu susta, asa. S-au apucat italienii aia sa vorbeasca (…) Acu se feresc si albanezii…Nu mai e cum era inainte cu arabii. Toti fug ca de dracu…

I: De Alexandra?

A.D.: Nu!! De garda, carabinineri, garda de coasa! De cand candideaza ala la Presedintie, baietii stiu ca e multa garda pe coada. Asta le trebuie? Si c…vele romance, alea pe bune…nu rapite, nu mai au cautare! Fug toti! Avea un rus un chef la Lyon, trebuia plasata marfa, si a zis „fara romance”!

I: De ce Garda de Coasta? Ce treaba are?

A.D.: Hai, nu te face ca nu stii…Aia de jos din Cattania asa livrau la arabi. Puneau fetele in barci de alea mari de pescuit si daca-i prindea Garda de Coasta, spuneau ca-s pline de refugiati…Si alea nu aveau acte…Puteau sa zica orice, cine le credea? Dar acum e greu si pe apa. De cand cu scandalul emigrnatilor, e mai greu.

I: Acum, zi pe bune, crezi ca e moarta Alexandra?

A.D.: Nu ti-am zis? Daca era clar moarta, se stia una si buna. Acum e scandal mare. Am vazut, cum imparteau unii poze cu ea, sa o caute, sa se termine odata. Ca, asculta la mine, stiu ce zic, iese belea mare daca nu se face lumina!”

Mai mult decat atat, Alexandru Cumpanasu a anuntat ca inregistrarea reala, completa, audio-video, va fi prezentata in momentul in care investigatorii lui Cumpanasu vor fi in siguranta, iar viata fetelor nu va fi pusa in pericol.  loading...

Adauga un comentariu