Cancan

Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea! Regii Tik-Tok-ului sunt disperați: ”Mi-e frică să mai dorm…”

Publicat: 04 dec. 2020
colaj alexandra si ionut bodi stand in pat
După ce le-a furat videoclipurile de pe Tik-Tok, un bărbat i-a amenințat cu moartea pe Alexandra și Ionuț Bodi

Alexandra și Ionuț Bodi au fost amenințați cu moartea de către un internaut. După ce le-a furat videoclipurile de pe Tik-Tok, bărbatul a trecut la fapte mai rele, respectiv i-a umilit pe regii Tik-Tok-ului pe internet, ba chiar le-a adresat amenințări.

Pentru a-și face dreptate, Alexandra și Ionuț Bodi au mers la poliție pentru a depune pângere împotriva bărbatului.

Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea

Împărații TikTok-ului au fost amenințați cu moartea. Femeia virală pe internet a izbucnit în lacrimi, după ce un bărbat le-a furat videoclipurile de pe TikTok . Ulterior, acesta a început să-i umilească pe internet.

Regii Tik Tok-ului își surprind urmăritorii în fiecare zi cu filmulețe inedite postate în mediul online. Filmulețele făcute de Alexandra și Ionuț Bodi adună de fiecare dată mii de vizualizări. Împărații Tik Tok-ului fac senzație pe rețelele de socializare cu dansurile lor și modul cum aleg să trăiască. Cei doi se bucură de fiecare moment al vieții.

Recent, femeia virală pe internet a izbucnit în lacrimi, după ce un bărbat a ajuns să le fure videoclipurile. Ulterior, acesta a început să-i umilească pe internet. Ba mai mult decât atât, Alexandra și Ionuț Bodi au fost amenințați cu moartea.

Alexandra și Ionuț Bodi au depus plângere împotriva bărbatului

Regii Tik Tok-ului au decis să își facă dreptate, Alexandra și Ionuț Bodi au mers la poliție pentru a depune pângere împotriva bărbatului. Soția lui Alex Bodi susține că acesta îi fură videoclipurile de pe pagina să de TikTok pentru a face și el urmăritori. În plus, Alexandra Bodi a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că îi este frică să mai doarmă noaptea din cauza amenințărilor făcute de bărbatul care a ajuns să-i umilească în mediul online.

”Mi-a luat toate videoclipurile și făcea anumite muzici și mă făcea în tot felul că să-și bată joc de mine. Mi-a zis că mă prinde în Sighișoara. Am depus plângere, mi-e frică să mai dorm seara!”, a povestit Alexandra Bodi.

Bărbatul a declarat că tot ce a făcut până acum este doar un pamflet și nu are nimic cu Alexandra și Ionuț Bodi. El a susținut că vrea să arate lumii că femeia virală pe internet minte. Sergiu este de părere că cei doi își obligă copilul să-i filmeze la orice oră.

Soții Bodi au început să facă filmulețe pe TikTok de plăcere

Contactați de reporterii „Acces Direct”, Alexandra și Ionuț Bodi au declarat că s-au apucat întâmplător de aceste filmulețe, după ce au văzut un anunț cu aplicația de TikTok. Aceștia au fost cuceriți imediat de mediul virtual și au început să facă videoclipuri pentru a-i distra și pe alții. Deși au sute de fani, cei doi au mărturisit că nu au câștigat niciun ban din imaginile respective.

„Ne uitam pe Facebook. Am văzut aplicația de TikTok și am zis să facem și noi glume. Când am descărcat-o am început să facem filmulețe de plăcere, nu să câștigăm bani. Primul filmuleț a fost cu dans. (…) Nu am făcut niciun ban din TikTok”, a spus Alexandra Bodi la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Cât despre sursa lor de inspiraţie, aceştia au spus că nu au nici una, ci fac ce le vine pe moment doar pentru a-i amuză pe internauţi. Ionuţ Bodi a declarat că a muncit în străînătate, dar acum stă acasă, iar Alexandra munceşte doar cu ziua.

„Este ideea mea. Îmi place, pentru că pot să fac lumea să râdă. (…) Eu am lucrat prin Spania, Olanda, Belgia când e perioadă, când nu, stăm acasă. Ea nu lucrează decât cu ziua”, a transmis soţul Alexandrei Bodi.

Adauga un comentariu