Cancan ultimă oră

Alexandra și Ionuț Bodi au luat cu asalt Sighișoara. Cum au fost surprinși aceștia

Publicat: 21 oct. 2020
Alexandra și Ionuț Bodi
Alexandra și Ionuț Bodi

Împărații TikTok-ului au luat cu asalt străzile din Sighișoara și au dansat cât i-au ținut picioarele. Alexandra și Ionuț Bodi au fost primiți cu extaz de către fanii din Cetate, încântați de vizita lor.

Alexandra Bodi și soțul ei, Ionuț, au luat cu asalt străzile din Sighișoara și și-au surprins fanii cu dansurile lor de senzație. Cei doi soți s-au plimbat prin Cetate și au admirat împreujurimile pline de istorie, iar Alexandra i-a fost ghid partenerului ei de viață, care se afla pentru prima dată în orașul medieval.

Regii TikTok-ului au dansat pe străzile din Sighișoara

Împărații TikTok-ului au schimbat cadrul și au ajuns într-unul dintre cele mai speciale locuri din România. Soții Bodi au fost de-a dreptul fascinați de frumusețea orașului, iar plimbarea nu putea fi încheiată fără o serie de fotografii și tik-tok-uri. Cei doi s-au înarmat cu baterie la telefoanele mobile și au trecut la dans.

Pe ritmuri indiene, dar și populare românești, Alexandra și Ionuț Bodi au filmat o premieră la Sighișoara, în locurile cele mai încărcate de istorie și tradiție. Cei doi au dansat cu patos în fața camerei de filmat, iar după mai multe încercări, coregrafiile le-au ieșit exact așa cum și-au plănuit. Mișcările lor care i-au consacrat au ajuns imediat pe TikTok, iar videoclipurile au adunat în scurt timp sute de mii de aprecieri din partea internauților.

Regii Tik-Tok-ului din România au fost primiți cu brațele deschise de către fanii din Sighișoara, încântați de prezența celor doi în Cetate. Aceștia i-au oprit pe stradă, le-au cerut fotografii și s-au arătat entuziasmați de întâlnirea neașteptată cu vedetele Internetului.

„Ne oprim în locuri frumoase și facem TikTok. Sunt multe persoane care ne recunosc și ne opresc să facem poze cu ei.”, a spus Ionuț Bodi.

Cei doi soți au fost impresionați de excursia la Sighișoara, iar noile cadre au fost imortalizate în filmulețele urcate imediat pe platformă. Milioane de oameni apreciază zilnic videoclipurile postate de Alexandra și Ionuț Bodi, care își iau pasiunea în serios și nu întârzie niciodată cu noile clipuri.

Adauga un comentariu