Cancan

Alexandra Stan a dezvăluit cine sunt „șerpii” de la Survivor România!

Publicat: 05 mart. 2021
Alexandra Stan intr-o bluza colorata
Alexandra Stan a vorbit despre colegii ei de echipa de la Survivor Romania 2021

Alexandra Stan a scos la iveală amănunte incredibile după ce a părăsit competiția Survivor România. Alexandra Stan a părăsit competiția Survivor România după ce medicul a hotărât că Faimoasa nu mai poate continua să rămână în show-ul de supraviețuire din cauza organismului slăbit. Ajunsă în România, artista a început să facă dezvăluiri despre coechipierii săi și nu numai.

Alexandra Stan a vorbit despre adevăratele fețe ale unora dintre concurenți, spunând că unii Faimoși sunt de fapt total opusul a ceea ce se vede la televizor.

Cântăreața i-a numit „șerpi” pe cei care joacă un rol în fața camerelor de filmat, adăugând că realitatea este cu totul și cu totul alta.

„Eu m-am ofticat pentru că, la un moment dat, voiam să merg acasă. Eu le-am zis să mă voteze și ei nu mă votau, dar când aveam un blocaj mă puneau ca la școală, mă judecau că sunt praf. Când venea consiliul însă, ei nu mă votau pe mine, se votau între ei. Politicile astea de alianță trebuiau făcute mai târziu. Noi ne scoteam pe noi, în loc să-i scoatem pe Războinici. Mi-a părut rău când am plecat.

Ce e la tv e doar o mică parte din ce se întâmplă acolo. Mă bucur că am plecat din cuibul ăla de șerpi. Eu nu am fost o persoană care să facă strategii.

Moroșanu e așa, Majda e așa, Jador, sunt persoane care știu cu ce se mănâncă reality-show-ul. Percepția mea e că ei sunt falși, de față cu noi ziceau ceva, în fața camerelor, altceva. Și ei mă făceau pe mine prefăcută”, a declarat cântăreața la Kanal D.

Alexandra Stan: „Am furat de la tabăra grecilor, nu de la Elena!”

„ Zanni m-a pus la podea emoțional, am plâns. Nu am plâns în viața mea așa mult, are un stil foarte agresiv. S-a luat și de Elena. Nu am furat eu mâncarea Elenei. Am furat de peste tot, dar nu de la colegi, ci pentru colegi. Asta înseamnă să fi supraviețuitor. El a vrut să-i închidă gura Elenei.  Am furat biscuiți, napolitane, de la tabăra grecilor. Zanni e un copil. Îl asociez cu nepotul meu. M-am conectat însă bine cu el, că e sincer ca și mine.

Eu am fost slabă pe traseu, am zis chiar că nu am ce să caut aici”, a explicat vedeta.

Adauga un comentariu