Magazin

Alexandru Arsinel a fost externat. Vezi prima lui declaratie

Publicat: 04 oct. 2013

Actorul Alexandru Arsinel a declarat, astazi, ca a fost externat de la Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal (ICUTR) Cluj-Napoca, unde fusese internat saptamana trecuta, spunand ca se simte bine si ca asteapta sa urce pe scena.

Alexandru Arsinel a declarat, astazi, corespondentului Mediafax ca va continua acasa tratamentul indicat de specialistii ICUTR.

„Am fost externat miercuri dupa-amiaza, ma simt bine. Sunt acasa, la Bucuresti, incerc sa ma refac cat mai repede, ca sa pot sa ma duc sa joc, urmez tratamentul indicat de medicii de la ICUTR. Ma bucur ca m-am intors acasa si astept sa ajung si la casa cealalta, teatrul, unde ma asteapta mai multe proiecte”, a spus Arsinel.

Acesta a subliniat ca nu a mai fost consultat de medici din strainatate, dar ca rezultatele analizelor medicale efectuate le-au fost trimise si acestora.

Actorul Alexandru Arsinel, care la sfarsitul lunii august a fost supus unui transplant renal si externat in 12 septembrie, a revenit in 23 septembrie, la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, pentru a fi supus mai multor investigatii medicale, dupa ce starea de sanatate i s-a deteriorat.loading...

Adauga un comentariu